Mivel magyar vagyok, most be nem tehetem a lábam Örményországba?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az ország, tanulok itthon örményül, a vágyam h ott élhessek.
De most a baltás incidens óta magyarokat ott agyonverik vagy mi?
Vagy be sem engednek az országba?
2013. márc. 4. 21:35
2/19 bazsikahh válasza:
szerintem most egy ideig még nem érdemes odaköltözni... várj egy kicsit amíg lenyugszanak a kedélyek. csak nem olyan ostobák, hogy egy egész ország minden lakosát hobáztassák azért ami itt történt...
4/19 anonim válasza:
Kissé már idegesítőek ezek az örmények számomra...eleinte azt gondoltam,hogy a mocskos politika és megértem azt,hogy nem szimpatizálnak velünk, de mikor megtaposták a magyar zászlót, meg mikor fenyegetőztek...kezdem azt gondolni,hogy meg is érdemlik a kialakult helyzetet, mert nem tartom korrektnek ,hogy olyan miatt gyűlölködnek a magyar nép iránt amit egy a magyarok által sem kedvelt kormány hozott.
5/19 A kérdező kommentje:
Pedig Mo.-t is be akarják perelni.
Meg valahol olvastam, hogy magyar dolgozókon állnak bosszút és a nagykövetein.
2013. márc. 4. 21:47
6/19 A kérdező kommentje:
Na igen. Safarov szüleit örmények ölték meg....Örményország meg 16-17%-át megszállta Azerbajdzsán területének...
2013. márc. 4. 21:50
7/19 anonim válasza:
Hát inkább ne menj!
Ja és az örmények sem voltak szentek, attól függetlenül, hogy hiba volt elengedni a baltást!
8/19 Vadkan01 válasza:
Jaj öregem, tényleg azt hiszitek, hogy ha ott meglátnak egy magyart (ami nem látszik), akkor szanaszét verik, van nekik elég bajuk a szomszéddal.
9/19 anonim válasza:
Jobb ha nem mész oda. Mert oké befognak engedni, mert nem vagyunk onnan kitiltva, de ha pár olyan ember meglátja hogy honnan jöttél akkor megeshet hogy csukjával a fejükön odamennek aztán elverik a szádat. Vagy ha hosszabb időre mész ki oda. Ha csak pár napra mész ki akkor még tudnál lapítani ha kamuzol dolgokba de az hosszútávon már nem fog menni.
10/19 A kérdező kommentje:
De az átlag ember nem szűri le h magyar vagyok....=/
2013. márc. 4. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!