Akik szerint a második világháború alatt a zsidóságot ok nélkül, úgymond ártatlanul üldözték, mivel indokolják? Miért, mi miatt üldözték őket?
"Azért nem kellene, minden bűnt Hitlerre kenni, a legnagyobb zsivány és a legnagyobb zsidóellenes ember az Himmler volt aki még a keresztényeket sem szerette."
És még jó néhányat sorolhatnánk aki jobban gyűlölte a zsidókat mint Hitler. Rudolf Hess, Irma Grese, jó néhány tisztfeleség, sőt szerintem a német lakosság felét fel kellene most sorolnunk.
"Az a helyzet, hogy belesulykolnak minden hülyeséget az emberek agyába, legyen az holokauszt mániás vagy tagadó, egyszerűen képtelenek a szemükkel látni az ok-okozatokat, "
Kedves Szövegértő Barátom!
Én nem így látom, ugyanis az én agyamba oly mértékben nem sulykoltak semmit, hogy nem is emlékszem arra hogy valaha történelemórán egyetlen szó esett volna erről, vagy a történelem könyvben egyetlen mondat is utalt volna arra, hogy valójában mi is okozta a zsidóellenes hangulatot.
"14-es jó, mert neked nem zsidó tanárod volt az iskolában."
Valóban nem az volt, de ha az lett volna tudnám a korrekt választ?
a válasz egyszerű:fajelmélet(aminek az alapja tudományos kutatásokon alapszik.)
az a lényeg hogy ki kell irtani minden alsóbbrendű fajt,hogy csak az árja faj maradjon fent.
Az olyanokon csak nevetni tudok, akik a kereszténységgel magyarázzák.
Fogjátok már fel végre, hogy nem a középkorban vagyunk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!