Nem Irán és nem Oroszország az agresszor de nem is Kína...
2012. dec. 20. 00:33
3/24 anonim válasza:
Féltek a világháborútól? Jöjjön csak.
2012. dec. 20. 01:28
4/24 A kérdező kommentje:
De Töröko. csak a saját területét akarja védeni a polgárháborús Szíria ellen.
2012. dec. 20. 09:54
5/24 anonim válasza:
00:33
"Nem Irán ... az agresszor "
TEVEDSZ. Pontosan Iran az agresszor. O fenyeget azzal, hogy eltorli Izraelt, es o az, aki nem csak szavakban, hanem atomfegyverrel keszul is erre, es o az, aki kirohogi a maga altal alairt szerzodeseket (persze csak azutan, hogy lefolozte az alairas hasznat).
2012. dec. 20. 10:24
6/24 anonim válasza:
Csak szájhősködnek. Természetesen sem Kína, sem Oroszország nem olyan hülye, hogy egy mitugrász, senki kis iszlamista államért totális háborúba keveredjen a Nyugattal. Amúgy Szíria elég nagy katyvasz, jelenleg ott ütköznek össze az orosz-kínai és a nyugati érdekek (bár nem tudom mi érdeke a nyugatnak, hogy iszlám-fanatikus lázadók kerüljenek hatalomra...); és eszerint fegyverzik fel a feleket a frakciók. Irán, Törökország patriot rakétákkal való telipakolása ellen azért kel úgy ki, mert egy verseny van kettőjük között az iszlám világ vezetője címért. Iránnak nem érdeke a török védelmi rendszer kiépítése, hiszen ő is eléggé esélyes aspiráns a Közel-Kelet regionális hatalmi címére. Én így gondolom.
2012. dec. 20. 10:34
7/24 anonim válasza:
Elozo szerintem nem csak jol gondolja, hanem sok oldalrol bizonyitja is az elgondolasat.
2012. dec. 20. 10:56
8/24 Vadkan01 válasza:
Itt nem Irán védelme a cél, hanem a saját országuk védelme, mert úgy látszik, hogy körbe veszi őket NATO és gazdasági partnereiket legyőzik, tehát azzal, hogy megvédik Iránt és Szíriát azzal a saját országukat is védik, mert a végső cél Oroszország és Kína. AHOY
2012. dec. 20. 13:02
9/24 Isti2013 válasza:
# 5/8 Ez nem igaz!Semmi bizonyíték arra,hogy atomfegyvert akarnak előállítani és hiába vizsgálódott a NAÜ nem talált atomfegyver fejlesztésére utaló nyomokat,ellenben Izrael több,mint száz atombombával rendelkezik,és sorra veszi semmibe az ENSZ határozatait,így szerintem igen is,Izrael van veszéllyel a világra és nem Irán!!!
2012. dec. 20. 22:38
10/24 A kérdező kommentje:
"ellenben Izrael több,mint száz atombombával rendelkezik"
Csak hogy Irán aláírta az atomsorompó egyezményt. Izrael nem. Mivel Irán aláírta, így köteles lenne együttműködni a NAÜ-vel de nem teszi. Pont ez ad aggodalomra okot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!