Angliában tényleg ekkora terror van?
Lakik kint ismerősöm és szörnyű dolgokat mesélt.
Az egyik általános iskolában egy angol kislány kérvényezte hogy más osztályba helyezzék mert rajta kívül mindenki indiai volt és nem értette a nyelvüket , egyedül érezte magát.Erre mi lett?Áthelyezték?Nem , kirúgták rasszizmus vádjával.Egy 9 éves gyereket!
Vagy ha valaki szidni meri a bevándorlókat azt börtöne zárják.
Már elnézést de mi ez?
Ennyit a nagy nyugati demokráciáról meg szólásszabadságról.
Még a "kis" demokráciában kezdő Magyarországon is nagyobb szólásszabadság van.
"Azt akkor elárulnátok, h akkor a fekete srác miért nem egy feketét öltöztetett le?
Meg miért volt a videókon képeken 10-ből 8 ember feka? "
Azért mert a randalírozók többsége fekete volt. És azért volt a többség fekete, mert egyrészt egy fekete bűnöző lelövése miatt tört ki az egész botrány, másrészt mert a fekete közösség szociálisan elképesztően rossz helyzetben van, hogy miért azt nem tudom megmondani, mert nem értek a témához.
"'Többet meg ne hazudjál, mert megver az Isten, még, h pár tinédzser..."
Valamiért úgy hiszem a hangnem alapján, hogy te is tinédzser vagy, de ez most lényegtelen. Én nem hazudok, ha te is Angliában lettél volna az esemény idején, nézted volna a híradót, olvastad volna az újságot, akkor te is tudnád, hogy kik voltak a randalírozók, mert a saját szemeddel láttad volna. A rendőrök pedig nem nem bírtak velük, hanem egész egyszerűen tehetetlenek voltak, éppen azért mert gyakorlatilag gyerekekkel álltak szemben. Nyugodtan bebeszélheted magadnak, hogy én csak ezeket kitalálom, és hogy neked van igazad, de attól még nem lesz. Mellesleg még mindig nem értem, hogy jöttek ide a zavargások, amikor annak semmi köze a bevándorláshoz, sőt a rendőrség töketlensége még cáfolja is az állítólagos rendőrállam létét. Legalább legyetek konzekvensek.
A hírt nem találtam meg amiben a kislány van.
De fentebb linkeltem híreket melyeket keresés közben találtam és rengeteg ilyen van.Ha valaki már csúnyán néz és fehér az egyből rasszista.
Nem az őslakos britnek/franciának/hollandnak kellene elsőnek lennie a saját hazájában és csak a bevándorlónak , kisebbségnek másodiknak.
Úgy veszem észre hogy fordítva működik.
Egy EURÓPAI város nézzen ki európainak és ne úgy mint Mekka vagy Afrika.
Hogy túl hosszú pórázt raknak a nagyon elérő bevándorlókra az még jobban növeli a gondokat.
A feketék ha egy helyen többségbe kerülnek akkor eluralkodik rajtuk a "dzsungelláz" vagy nem tudom hogy nevezzük és elkezdik terrorizálni a más "fajú" embereket legyen az fehér , ázsiai , latin.És ez esetben lényegtelen hogy azok a feketék 20 vagy 200 éve lakosai-e az adott országnak.
A téma főleg a pozitív diszkrimináció és a fehérek ellen irányuló rasszizmus.
Egy másik ország:
Franciaországban a válogatottba nem vettek fel valakit csak mert fehér és a feketék nem tudnak jól játszani ha sok fehér van köztük.
Persze tagadják de ez nyílt titok ott.
Na most az "francia" válogatott vagy valamelyik afrikai országé?
Egy EURÓPAI válogatottba minimum hogy csak európai emberek kerülnek be.
36 , nem vagyok rasszista csak utálom ezt a liberális rendszert.
Te is átestél a ló túloldalára ahogy látom.
Ha én elmegyek Afrikába akkor ott én másodosztályú vagyok de ők jönnek ide akkor ők a másodosztályúak.
Ez így lenne a normális.
Bár tudom , ti ilyen jövő szeretnétek:
http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8
Nektek ez kell.
Majd 20-30 év múlva majd rájöttök.
Még tapsikoltok is neki meg tüntettek hogy minél előbb az a jövő legyen amit a videóban látható.
Bár szerintem ha tehetnétek már elintéznétek.
"A fekete srác nem volt bevándorló"
Európában minden fekete bevándorló! Nem érdekes, hogy hol született.
66% itt egyedül te vagy aki próbálja megmagyarázni, h nincs semmi gond....
Szerinted én kimennék Afrikába, megcsinálhatnám azt, amit ők itt?(Már most látom, h tovább folytatja a pofátlan hazudozást, mely szerint persze, segéllyel látnának el)
Egyébként BBC-t is néztem, szal nem tudom, te melyik csatornát.....
És ugye megígéred nekem, ha ha itthon leszúrnak valakit a cigányok aztán én erre a haverjaimmal kimegyek és leöltöztetek egy cigányt, nem fogsz rasszistázni?
Sőt ugye majd ugyan úgy kiállsz mellettem is igaz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!