Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angliában tényleg ekkora...

Angliában tényleg ekkora terror van?

Figyelt kérdés

Lakik kint ismerősöm és szörnyű dolgokat mesélt.

Az egyik általános iskolában egy angol kislány kérvényezte hogy más osztályba helyezzék mert rajta kívül mindenki indiai volt és nem értette a nyelvüket , egyedül érezte magát.Erre mi lett?Áthelyezték?Nem , kirúgták rasszizmus vádjával.Egy 9 éves gyereket!

Vagy ha valaki szidni meri a bevándorlókat azt börtöne zárják.

Már elnézést de mi ez?

Ennyit a nagy nyugati demokráciáról meg szólásszabadságról.

Még a "kis" demokráciában kezdő Magyarországon is nagyobb szólásszabadság van.

2013. febr. 10. 21:11
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

ez a történet eléggé kamu szagú

én itt élek, nem mondom hogy minden oké egyes bevándorlókkal, de ilyen eset nem fordul elő. vannak olyan kerületek ahol nem érdemes lakni sem, de azért akkora gond nincs. a válság miatt ezeket a dolgokat felnagyítják. én még a válság előtt jöttem, addig senkinek semmi baja nem volt a bevándorlókkal, most hogy válság van, mindenki őket teszi felelőssé minden rosszért. ezt el kell fogadni. amúgy nem értem, sok itt élő magyar azt hiszi hogy ő különb, csak mert magyar. elárulom neked, amíg nem ismernek meg, mint egyént, addig mindenki ugyanolyan bevándorló, származástól függetlenül. és elsősorban az alacsonyabb osztályokba tartozó emberek bevándorlóellenesek. én benn az üzleti negyedben dolgozom, semmi atrcoitás nem ért azért mert külföldi vagyok. dolgozni kell, tenni a dolgod, beilleszkedni és akkor ha nem is szeretnek, de megtűrnek.

2013. febr. 10. 22:29
 12/46 anonim ***** válasza:
80%

1: 9 éves gyereket nem lehet kirúgni.

2: ha tényleg áthelyezték tuti nem emiatt történt.

3: nem kellenek a kamu sztorik

2013. febr. 10. 23:08
 13/46 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező!

Semmilyen terror nincs idekinn. Milliószor jobb esély van a megélhetésre, mint otthon. Problémák itt is vannak, de egy ilyen elszigetelt esetből azt a tanulságot levonni hogy itt terror van, az nagy szűklátókörüségre vall. Nekem van mindenféle nemzetiségű, vallású munkatársam, mindegyikük dolgos, rendes ember. Csak ők nem kerülnek bele az újságokba, hírekbe. Sokkal jobban el lehet adni azokat az eseteket, amelyek előfordulnak ugyan, de messze nem általános. Nekem semmilyen összetűzésem nem volt egyik fajta bevándorlóval sem. Én az élni és élni hagyni elvet követem. Ők nem zaklatnak engem és nem zaklatom őket. Ha valamiben állandóan a rosszat látod, mindenhol összeesküvést gondolsz, akkor soha nem lesz az ember boldog.

2013. febr. 10. 23:09
 14/46 anonim ***** válasza:
65%

Ez a történet legfeljebb a jéghegy csúcsa.

Félő, hogy mire az európaiak észbe kapnak, már késő lesz cselekedni.

2013. febr. 11. 00:44
 15/46 anonim ***** válasza:
32%

"semmi baja nem volt a bevándorlókkal, most hogy válság van, mindenki őket teszi felelőssé minden rosszért. ezt el kell fogadni. amúgy nem értem, sok itt élő magyar azt hiszi hogy ő különb, csak mert magyar. "

Tipikus balos duma, a bevándorlókkal nincs semmi gond, bezzeg a hülye magyarok...

Szánalmas, még jó, h senki nem hiszi el.

Gondoljunk már a tavaly előtti nyárra, lelőttek egy drogdílert és még nekik állt feljebb....

2013. febr. 11. 07:42
 16/46 A kérdező kommentje:

Alapból nem lenne gond a bevándorlókkal.

Szerintem ott rontották el hogy nem csináltak bevándorlási rendszert.

Az Egyesült Államokban is van néhány millió muszlim de ők világos elméjű ,jó szakemberek és nem hódító fanatikusok.

Egy precízen kidolgozott bevándorlási rendszer kellett volna ami megszűri az Eu-n kívüli bevándorlókat.

2013. febr. 11. 10:07
 17/46 tetro ***** válasza:
41%
Meg egy olyan rendszer kellene, ami kiszűri az olyan kérdezőket, akik kamu kérdésekkel próbálnak feszültséget szítani... Aztán amikor ezt valaki megemlíti, akkor nagyvonalúan nem vesznek róla tudomást...
2013. febr. 11. 10:28
 18/46 A kérdező kommentje:

A kérdés nem kamu.

Ennél durvább dolgokat is megcsinálnak nyugaton.

Nagy Britannia , Svédország a legdurvább , rendőrállamok.

Ha nem hiszed nézz utána.

Biztos csak azt gondolod hogy valami buta szélsőjobbos propaganda , pedig nem az.

2013. febr. 11. 10:37
 19/46 tetro ***** válasza:
43%
Rendben. A kérdés nem kamu. Ilyesmiből Angliában hatalmas botrány lenne. Légyszíves mutass erről egy cikket valami hiteles forrásból.
2013. febr. 11. 10:53
 20/46 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Itt van egy hasonló cikk.

Ez rasszizmus?

Betegek....

2013. febr. 11. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!