Az USA megérdemelte szeptember 11-et?
Úgy értem, persze szörnyű tett volt ez is, de 3000 ember semmi azok mellett, akiket ők öltek meg a közel-keleten ilyen-olyan geopolitikai/gazdasági okokból.
Én nem vagyok annak híve, hogy ezt saját maguk csinálták, vagy legalábbis tudtak róla, stb.
Ez már megérdemelt válasz volt az Izraellel koalícióban levő ténykedésükre.
12:35
"Több, mint valószínű, hogy a CIA tervezte és kivitelezte az egészet megrendelésre, ..."
Persze, és semmi sem szivárgott ki az egészből :)
Nagyon gyerek még, aki ebben hisz.
"...hogy az USÁ-nak legyen ürügye lerohanni az arab országokat."
Ehhez jóval egyszerűbb ürügyet is lehetett volna találni. Lásd. Irak lerohanása.
Másrészt 2001. szeptember 11 közvetlen következménye az Afganisztán elleni katonai akció volt, ami egyrészt nem arab ország, másrészt olaja sincs. Azóta sem zajlik ott semmiféle nyersanyag-kitermelés.
"Most Irán a célpont, gyorsan ki kell találni, hogy Irán mi módon veszélyezteti a világbékét, hogy meg lehessen támadni. Persze mint mindig, az olaj áll a háttérben!"
Irán olajára Kínának és Indiának lenne szüksége, csak szólok.
"Aszt hogy aránytalanul sokan voltak szabadságon az nap aszt nem én találtam ki hanem olvastam."
Komolyan tudsz olvasni!?!?!
A helyesírásod alapján nem néztem volna ki belőled!
"Csak azért lennék felháborodva, mert magyarként képtelen lennék objektíven vizsgálni, ha minket érne ilyen csapás."
A saját kérdésedben se voltál képes objektíven vizsgálni, hiszen azt hangoztattad hogy "ezt a felet nem kell sajnálni, ellenben azokkal" ami kimeríti a részrehajlás fogalmát, aki pedig részrehajló az nem lehet objektív. Úgy csináltál mintha nem lettél volna részrehajló pedig ó dehogynem.
SENKI nem erdemel ilyesmit.
Egyeni birosagot igen, de egy csomo normativ ember legyilkolasa a terrorra jellemzo. Es en sem vagyok objektiv: MA(!!!!!) elsosorban az iszlam terrorra jellemzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!