Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USA megérdemelte szeptember...

Az USA megérdemelte szeptember 11-et?

Figyelt kérdés

Úgy értem, persze szörnyű tett volt ez is, de 3000 ember semmi azok mellett, akiket ők öltek meg a közel-keleten ilyen-olyan geopolitikai/gazdasági okokból.

Én nem vagyok annak híve, hogy ezt saját maguk csinálták, vagy legalábbis tudtak róla, stb.

Ez már megérdemelt válasz volt az Izraellel koalícióban levő ténykedésükre.

2013. jan. 16. 00:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
Természetesen jogos volt.
2013. jan. 16. 07:32
 12/28 anonim ***** válasza:
1%

"de ne a civileket hibáztassuk a közel-keleti mészárlásokért"

Hát ki mást? Minden katona először civilnek születik.

2013. jan. 16. 07:35
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
Több. mint háromezer ártatlan ember halálára nem alkalmas a "megérdemelt" szó. Az USA-ban van egy szemlélet, amit a politikusai gerjesztenek. Az USA politikusai cselekszenek valamit, amire alkalmas azt mondani, hogy megérdemelnének érte büntetést. De semmi esetre sem igaz ez úgy általában az USA-ra.
2013. jan. 16. 08:43
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
A "terroristákkal" terelik el a figyelmet a Közel-Kelet valódi eseményeiről, amivel elterelik a figyelmet az egész világ rabszolgásításáról.
2013. jan. 16. 10:19
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

ma 01:37

Ezek szerint a youtube a 21. században bizonyító erejű... Nem semmi! Csak berakok egy youtube videót a mikulásról és máris igazzá válik.

Amúgy nem érdemelte meg a 3000 civil. Az én szememben a terroristák gyáva, senkiházik. Ha igazán lett volna vér a pucájukban, akkor katonai alakulatokat támadnak meg. De nem! És természetesen az sem igaz, hogy rengetegen hiányoztak a WTC-ben 11-én, kamu.

2013. jan. 16. 10:53
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

"Aszt hogy aránytalanul sokan voltak szabadságon az nap aszt nem én találtam ki hanem olvastam."

Igen, az amerikai "szélsőjobb" média teli van ilyenekkel. Ettől még nem bizonyít semmit.

"Te pedig rá vágd hogy kamu :)."

Nem egy helyen cáfolták meg! Sok zsidó áldozat volt, sőt ha jól tudom még muszlim is...

"Se te se én nem tudjuk mi az igazság lehet tényleg kamu de kijelenteni nem lehet."

Ha mérvadó bizonyítékok alapján, szakértők kijelentik, akkor igen.

2013. jan. 16. 11:39
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

"de ne a civileket hibáztassuk a közel-keleti mészárlásokért"

"Hát ki mást? Minden katona először civilnek születik."

Minden szatír is gyereknek születik...

2013. jan. 16. 11:47
 18/28 anonim ***** válasza:
21%
De az is lehet hogy akik megcáfolják és bizonygatják hogy nem az usa áll ez mögött azok hazudnak.Bár az igazat megvallva én is inkább az al-kádia-ra tippelnék.Ekkora szemét nem lehet az usa hogy a saját népét írtja.Pedig én rühellem az usa-t mert ők is mindig terrorizálnak valami országot.
2013. jan. 16. 11:53
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem 2001 szeptember 11-én csak az bizonyosodott be, hogy az USA támadó hadműveleteket kiválóan tud folytatni, de amikor saját területét kell megvédenie, akkor ez a "nagy tudás" befuccsol. Az is lehet annyira elbizakodottak voltak, hogy nem mérték fel a beszivárgott információk kellő súlyát (mert a CIA igenis kapott névtelen füleseket a merénylet előtt, ezt ők is elismerték).

Amúgy az a 3000 civil nem érdemelte meg a halált, legfőképp nem amiatt, hogy az USA kormánya Izraelt támogatja (magadnál vagy egyáltalán, hogy azt mondod: "ez egy megérdemelt válasz volt"?!). Ugyanúgy nem érdemelte meg a halált az a több ezer afgán és iraki civil sem, akik a "terrorizmus elleni harc" nevében haltak meg (egy kis érdekesség: az USA lerohanta a nyersanyagban gazdag Irakot és Afganisztánt, de Maliba - ahol pedig tényleg vad iszlamisták veszélyeztetik az egész régió stabilitását, b*nak katonát küldeni. Na ja, a sivatagban nincs se kőolaj, se földgáz, de még mákföldek sem. Szíriában jelenleg meg éppen egy terrorista bagázst támogatnak, a beharangozott "terrorizmus elleni harc jegyében".)

2013. jan. 16. 12:27
 20/28 anonim ***** válasza:
56%

Ha én terrorista lennék, biztosan nem ártatlan civileket akarnék megölni, hanem minimum vezetőket, döntéshozó pénzembereket.

Több, mint valószínű, hogy a CIA tervezte és kivitelezte az egészet megrendelésre, hogy az USÁ-nak legyen ürügye lerohanni az arab országokat. Most Irán a célpont, gyorsan ki kell találni, hogy Irán mi módon veszélyezteti a világbékét, hogy meg lehessen támadni. Persze mint mindig, az olaj áll a háttérben!

2013. jan. 16. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!