Barack Obama tényleg az antikrisztus?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:09
51/59 anonim válasza:
De persze Obamán kivül van még valaki....
Tony Blair
Békét akar kötni Izrael és Palesztin között...Tony Blair pályázik az EU tanácsának az elnöki posztjára...
52/59 anonim válasza:
De....ha Tony az Antikrisztus??
Akkor Obama a hamis proféta?DE AKKOR MI A HELYZET PETRUS ROMANUSSAL?Az utolsó pápának mi lesz a szerepe?
53/59 anonim válasza:
szerintem D.Nagy Lajos az...vagy Szuhai Balázs,esetleg Bíró Ica...komolyra fordítva Obama nem antikrisztus,mint ahogy senki sem antikrisztus.ez egy buta értelmetlen fogalom amit a keresztény vallás talált ki.
54/59 anonim válasza:
annak aki azt írta h a Biblia csak egy mesekönyv: ha mi rasszisták vagyunk akkor nézz már magadra! te meg a keresztényeket utálod.. és inkább meg kéne tanulni ha már nem hiszel ezekben h legalább tartsd tiszteletben h mások igen is hisznek és nem egyből alázni őket... köszönjük!
55/59 anonim válasza:
1ébként meg nem lehetetlen h ő az antikrisztus
57/59 anonim válasza:
1. olyan szája van, mint az oroszlánnak,
2. lába olyan, mint a medvének,
3. alakja a leopárdé és
4. tíz vasszarva van.
Nem nehéz felismerni a négy világbirodalmat, hét nem nekem nem sikerült felismerni. De tényleg elmondaná nekem valaki mi a négy világbirodalom, ami ezeket jelképezi?
58/59 anonim válasza:
Olvassátok a Bibliát ott minden le van írva eléggé reszletesen például Máté evangéliumában vagy János Jelenéseknél
59/59 anonim válasza:
17:10 Attol, hogy valaki csúnya vagy másképpen néz ki mint a többi ember nem kell elítélni most arra gondolok, hogy lehet a pápa furán néz ki vagy mondjuk neked igen de az antikrisztus ép, hogy kedves lesz és békét fog hirdetni irja a Biblia is (de rossz szándéka van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!