Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Barack Obama tényleg az...

Barack Obama tényleg az antikrisztus?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:09
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
33%
Nem ő az.Csak a szolgája.Szerintetek ki juttatta hatalomra obamát?Akit "mindenki" szeret.
2009. júl. 30. 22:17
 12/59 A kérdező kommentje:
22:17 mesekönyv a Biblia-ra gondolsz?!
2009. júl. 30. 22:20
 13/59 anonim ***** válasza:
44%
A Biblia nem mesekönyv! Te idióta! Összekevered a talmuddal nem?
2009. júl. 30. 22:23
 14/59 anonim ***** válasza:
79%

Válaszom a kérdésre mely higgadt és tárgyszerű:

Az hogy létezik-e antikrisztus vagy lesz-e,az vallási hiedelem és meggyőződés tárgya.Ugyanis semmivel sem bizonyítható be hogy létezik,sem az hogy lesz.Tehát nem objektív dolog.

De hogy választ is adjak a kérdésre:

Szerintem nem Obama az antikrisztus.

Ugyanis ha fellapozod a bibliát akkor egyik részében maga Dániel próféta jövendöli meg hogy az antikrisztus zsidó származású ember lesz(tehát nem néger).Ugyanezt Jézus is megerősíti mikor a a zsidóknak mond egyszer beszédet.

A jelenések könyvében pedig az áll hogy az antikrisztus(fenevad) mögött a sátán zsinagógája(értsd.zsidók egy befolyásos csoportja) áll majd,olyan zsidó emberekkel akik zsidóknak vallják magukat,de isten színei előtt már nem azok.

És még bibliai 2 idézet arra hogy az antikrisztus zsidó lesz:

Júda királyi törzséből kell származnia (1Móz 49,8-12).

„Uralma növekedésének és a békéjének nem lesz vége a Dávid trónján és királysága felett” (Ézs 9,7).

Tehát ha lesz is antikrisztus vagy fenevad az nem néger lesz hanem zsidó

De ha többet akarsz tudni erről itt egy link: [link]

2009. júl. 30. 22:32
 15/59 A kérdező kommentje:
22:32:Nagyon KÖSZÖNÖM!!!
2009. júl. 30. 22:35
 16/59 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te mindent elhiszel, amit az Interneten olvasol? Mert én nem.

Az egy dolog, hogy Obama nem szimpatikus mindenkinek, és elkezdtek róla hülyeségeket terjeszteni. De attól még semmi alapja.

2009. júl. 30. 22:39
 17/59 A kérdező kommentje:

22:39:NEM,nem hiszek el mindent.

Csak érdekelnek az ilyen témák.

2009. júl. 30. 22:53
 18/59 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező semmi baj ha érdekelnek az ilyen témák(mert engem is)!

A többség azért alkot negatív véleményt a kérdésedről mert nem azt a hétköznapi,objektív politikai meglátást tükrözi vissza mint a politika fejezetben szereplő kérdések 99,9%-a.

A véleményem hogy nem fontos reagálnod a negatív véleményekre(mert felesleges),elég ha csak a konkrét válaszokra reagálsz.

2009. júl. 30. 23:11
 19/59 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy érdekel a téma, még nem kell hülyeségeket kérdezni. Volt, aki leírta, miről lehet majd állítólag felismerni az Antikrisztust, ennek utánanézhettél volna, mielőtt Obamára ráhúzod ezt a szerepet, hiszen a lehetőség adott még akkor is, ha nincs Bibliád, mert itt az Internet, és találtál volna szakértő írást is, nem csak szennyet.
2009. júl. 31. 01:27
 20/59 anonim ***** válasza:
21%

Igen, a Bibliára gondoltam a "mesekönyv" alatt.

Talmud? Nem vagyok keresztény, és nem szeretem a keresztényeket... akkor csak zsidó lehetek! Pfuj... Ugyan, ateista vagyok. De ti, kedves mélymagyarok, szépen lezsidóztok/hülyéztek mindenkit, aki más véleményen van. Erről ennyit, beszűkült, rasszista, agyatlan konzervfejű barmok.

Nem másokat kéne szidni, hanem tenni, hogy olyan sikereket érjetek el, mint ők. Könnyű mindent a zsidókra fogni.

Továbbra is tartom, hogy a Biblia (meg a Talmud meg a Korán stb.) mesekönyv!

2009. júl. 31. 08:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!