Barack Obama tényleg az antikrisztus?
Válaszom a kérdésre mely higgadt és tárgyszerű:
Az hogy létezik-e antikrisztus vagy lesz-e,az vallási hiedelem és meggyőződés tárgya.Ugyanis semmivel sem bizonyítható be hogy létezik,sem az hogy lesz.Tehát nem objektív dolog.
De hogy választ is adjak a kérdésre:
Szerintem nem Obama az antikrisztus.
Ugyanis ha fellapozod a bibliát akkor egyik részében maga Dániel próféta jövendöli meg hogy az antikrisztus zsidó származású ember lesz(tehát nem néger).Ugyanezt Jézus is megerősíti mikor a a zsidóknak mond egyszer beszédet.
A jelenések könyvében pedig az áll hogy az antikrisztus(fenevad) mögött a sátán zsinagógája(értsd.zsidók egy befolyásos csoportja) áll majd,olyan zsidó emberekkel akik zsidóknak vallják magukat,de isten színei előtt már nem azok.
És még bibliai 2 idézet arra hogy az antikrisztus zsidó lesz:
Júda királyi törzséből kell származnia (1Móz 49,8-12).
„Uralma növekedésének és a békéjének nem lesz vége a Dávid trónján és királysága felett” (Ézs 9,7).
Tehát ha lesz is antikrisztus vagy fenevad az nem néger lesz hanem zsidó
De ha többet akarsz tudni erről itt egy link: [link]
Kérdező, te mindent elhiszel, amit az Interneten olvasol? Mert én nem.
Az egy dolog, hogy Obama nem szimpatikus mindenkinek, és elkezdtek róla hülyeségeket terjeszteni. De attól még semmi alapja.
22:39:NEM,nem hiszek el mindent.
Csak érdekelnek az ilyen témák.
Kérdező semmi baj ha érdekelnek az ilyen témák(mert engem is)!
A többség azért alkot negatív véleményt a kérdésedről mert nem azt a hétköznapi,objektív politikai meglátást tükrözi vissza mint a politika fejezetben szereplő kérdések 99,9%-a.
A véleményem hogy nem fontos reagálnod a negatív véleményekre(mert felesleges),elég ha csak a konkrét válaszokra reagálsz.
Igen, a Bibliára gondoltam a "mesekönyv" alatt.
Talmud? Nem vagyok keresztény, és nem szeretem a keresztényeket... akkor csak zsidó lehetek! Pfuj... Ugyan, ateista vagyok. De ti, kedves mélymagyarok, szépen lezsidóztok/hülyéztek mindenkit, aki más véleményen van. Erről ennyit, beszűkült, rasszista, agyatlan konzervfejű barmok.
Nem másokat kéne szidni, hanem tenni, hogy olyan sikereket érjetek el, mint ők. Könnyű mindent a zsidókra fogni.
Továbbra is tartom, hogy a Biblia (meg a Talmud meg a Korán stb.) mesekönyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!