Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Barack Obama tényleg az...

Barack Obama tényleg az antikrisztus?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
45%

A Lóagyúzónak !

Miféle boszniai piramisok ? Nincsenek Boszniában piramisok, és tehát nem is találhattak benne róvásírásos emlékeket.

Kamú az egész !

2009. aug. 2. 10:44
 32/59 treffhetes válasza:
51%

hát én belenéztem a cikkekbe,de valami furcsa oknál fogva nem igazán hittem el,amiket benne írtak.ha kicsit körülnézel a neten, olyan dolgokat találsz,hogy a füled kettéáll tőlük.pl állítólag bizonyított és egyértelmű tény,hogy a magyarok az emberiség őse,és amúgy a Marsról jöttünk,ezt a Marson talált székely rovásírásos kőtáblák bizonyítják...ja és nem mellesleg Földre érkezésünk ideje 210 EZER évvel ezelőttre (!) tehető.de az ilyenek írásokban a kedvencem mindig az a rész,ahol nyelvészeti úton bizonyGATják (a "bizonyÍTják" kifejezés kicsit erős lenne) a rokonságot más népekkel (ezekből sajnos ez kimaradt:( ).

sajnálatos,mindazonáltal elég különös tény,hogy szegény magyarok világmegváltó múltjának nyomait a Föld teljes népessége mindenáron titkolni,eltörölni és elfelejteni illetve elfelejtetni igyekszik.(bocsánat,ez így nem igaz,van kb 50-60 kiváltságos,akik látják a Nagy Igazságot,és keresztüllátnak a világ ármánykodásain is).

rátérve a kérdező problémájára is:nem hinném,hogy B.O. az antikrisztus lenne (bár ezt szerintem még az a tény sem zárja ki,hogy néger),csak ha egy kereszténynek valaki nagyon nem tetszik,ez a legjobb indok,amivel talán más keresztényeket sikerülhet meggyőzni. (bár kétségtelen,hogy ha valaki nem szimplán jóban van a Sátánnal,hanem ő maga az antikrisztus,az nagyon keresztbe tett valamit az egyháznak.ahhoz már tényleg le kell tenni valamit az asztalra.

bár nem emlékszem,hogy pl Hitlert egyszer is kinevezték volna antikrisztusnak,márpedig ő nem volt éppenséggel szent életű)

2009. aug. 2. 17:39
 33/59 anonim ***** válasza:
2009. aug. 2. 18:15
 34/59 anonim válasza:
73%
Igen ő az. És halálcsillagon fog leereszkedni a házadra és onnan pusztítja el a földet és felszabadítja a feketéket az élet nehéz terhétől. Egyre hülyébbek az emberek...
2009. aug. 2. 19:49
 35/59 anonim válasza:
56%
lol
2009. aug. 3. 08:06
 36/59 anonim ***** válasza:
57%
az, lol
2009. aug. 3. 09:42
 37/59 anonim válasza:
56%

Hát nem tudtad?? Amit a Zinternet állít az szent és sérthetetlen! Obama nem csak, hogy maga az antikrisztus, de még terrorista is. A NATO egy titkos szervezete már dolgozik a megoldáson, továbbá a Zinterneten keresik a megoldást, hogyan lehetne elpusztítani!

Kisfiam imádkozz és áldozz fel 5 csirkét, ez még talán segít!

Pacsi!

2009. aug. 3. 09:44
 38/59 anonim ***** válasza:
61%

A boszniai piramisozónak !

A linkek amit megadtál meglehetősen elfogultak. Van viszont egy közöttük, ami lerántja a hazugság leplét a történetről.

A kövek természetes képződmények, és az álrégész igyekszik úgy összerakni őket, hogy valamiféle burkolatnak látszodjon. A köveken található ábra, irás egyáltalán nem régi. a napokban karcolta őket valaki :))))

2009. aug. 3. 21:34
 39/59 anonim válasza:
48%
Obama nem lehet az antikrisztus, mert én vagyok az -.-
2009. aug. 4. 09:43
 40/59 anonim ***** válasza:
48%

Egy francot vagy te. Én vagyok !

Meg a nejem is :)

2009. aug. 4. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!