Barack Obama tényleg az antikrisztus?
"Milyen sikereket te lóagyú? Megszállni más népeket, be lopakodni más országokba , és rafinációval elfoglalni a vezető poziciókat?!"
Végül is, mi csak leigáztuk, kifosztottuk, kiirtottuk, beolvasztottuk a népeket, akiken kereszül mentünk. Bepofátlankodtunk ide. Népeken vágtuk keresztül magunkat csak a gyilkolásért. Nem vagyunk jobbak náluk.
"A Magyar nyelv és kultúra a legősibb, te farok!"
Honnan vetted ezt a baromságot? India? Kína? Japán? És még sorolhatnám, ők sokkal ősibbek.
"A Boszniai piramisokban is Székely rovásirást találtak."
Ne csodálkozz, ha senki sem tudja, miről beszélsz...
"Azért mert egy nép nem pofátlan és barátságos akkor már hülye?!"
Erre olvasd el az első válaszomat.
"Magyar vagy te csibor?!"
Magyarabb, mint te. De elsősorban EMBER.
Amúgy annyi népen haladtunk át, és annyi népet betelepítettek ide, hogy TE SEM vagy már magyar. Itt már senki sem magyar. Legalábbis nem az a magyar, akik a vándorlásunk végeztével ideértek.
És a magyarság nem abból ál, amit te hiszel. Attól, hogy zsidózol, rasszista, kirekesztő, konzervatív, agyatlan keresztény vagy, attól magyarrá nem válsz! Nem kell tüntetni, minden kissebbséget gyűlölni, és vandálkodni, ahhoz, hogy magyar lehess.
Így kijelenthetem. Én magyar vagyok, te nem.
A Biblia nem mesekönyv, Benedek Eleknek van mesekönyve, de a Biblia nem az, a kérdés viszont nem ez volt, úgyhogy nem megyek bele részletesebben.
Kérdező, nyugodj meg, Obama nem Antikrisztus, csak vannak, akik utálják, és elkezdték róla terjeszteni ezt, mert lehet, hogy számukra kedvezőtlen döntéseket hozott. (tulajdonképpen ennyi erővel Antikrisztus lehetne Orbán Viktor, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, sőt, a rendszerváltás utáni összes eddigi parlamenti miniszterünk, akiknek valaha volt döntési joga)
aki azt mondja h nem hallot soha életében arról h antikrisztus annak figyelmébe ajánlom Nostradamus jóslatait!!!!!!!Mért ne lehetne néger,??Mennyivel rosszabbak mint mi??semennyivel,és ahogy én látom Obama igazán remekül csinálja a dolgát!!!!
Aki meg nem hisz abban h létezik Antikrisztus az meg ne irjon ide!Mindenkinek megvan a saját véleménye,tiszteletbe kéne tartani....
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!