Barack Obama tényleg az antikrisztus?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:09
2/59 A kérdező kommentje:
NEM ÉN TALÁLTAM EZT KI!!!
2009. júl. 30. 21:40
3/59 anonim válasza:
egyszerű válaszom van: valószínű,hogy nem
4/59 anonim válasza:
Nagyon vicces lenne ha az antikrisztus egy néger képében jelenne meg. Igazán humoros egy antikrisztus lenne. Ezen az alapon fekete pákó is lehetna az antikrisztus, az is csak egy nigger.
6/59 anonim válasza:
Az ilyen hülye kérdések miatt csökken egyre jobban a gyakorikérdések.hu színvonala.
Azt nem értem hogy aki unatkozik az miért nem kapja inkább elő a brokit és veri ki.Még mindig jobb mint hogy egy fórumoldalon hülye kérdéseket tesz fel......
8/59 anonim válasza:
A válaszok színvonala a kérdés színvonalához igazodik az esetek többségében.
9/59 A kérdező kommentje:
EZ EGY HÜLYE KÉRDÉS?!NEM AZT AKARTAM MOST HOGY MONDJÁTOK MEG HOGY Ő AZ,CSAK HOGY SZERINTETEK IGAZ E A DOLOG
2009. júl. 30. 22:13
10/59 anonim válasza:
Pár éve még azt mondták, hogy Marilyn Manson az antikrisztus. De ez ostobaság. Az antikrisztust egy mesekönyv "jövendölte" meg. Pont olyan, mint a 2000-re megjósolt világvége. Egy ostobaság. Mesekönyvekben nem szokás hinni. És ostobaságokban sem. Tudod, valaki egyszer azt mondta: Ha egy ember szenved téveszmékben, azt őrületnek hívjük, ha tömegekk, azt vallásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!