Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Neked van antiszemitizmus a...

Ozmium42 kérdése:

Neked van antiszemitizmus a DNS-edben?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 7. 00:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Az antiszemitizmus része Európa DNS-ének"

Na innen látszik, hogy a kuruc.info szerkesztősége funkcionális analfabéta. Ugyanis nem az európai emberekről volt szó, hanem Európáról. "Része Európa dns-ének". Elég szerencsétlen megfogalmazás, de ez nagyjából annyit tesz, hogy Európa elidegeníthetetlen alkotórésze az antiszemitizmus, másként beleivódott Európa szövetébe az antiszemitizmus stb... Buták vagytok mint a tök. :D

2012. szept. 13. 20:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor akik ezt megfogalmazták, azok dilettánsok, mert a kontinensnek nincs DNS-e, és antiszemita sem tud lenni, ráadásul az antiszemitizmus nem öröklődik, ergo buták ők is mint a tök. Vagy ők nem, csak mi?
2012. szept. 13. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Ők szerencsétlenül fogalmaztak, ti meg direkt félreértettétek, hogy igazoljátok a saját kis elméleteiteket. Melyik a nagyobb hülyeség?
2012. szept. 13. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy leantiszemitáznak egy egész kontinenst, + bénán fogalmaznak.
2012. szept. 13. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Czeizel Endrét kéne megkérdezni. :)
2012. szept. 14. 00:14
 16/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem az, hogy leantiszemitáznak egy egész kontinenst, + bénán fogalmaznak."

Olyan fura ez a szemérmesség. Én nap mint nap hallom zsidózni az embereket olyan dolgok miatt, amik hidd el nem egyetlen népnek a bűnei, hanem az összesnek amik Európában élnek. De ha ezeket az embereket antiszemitának nevezed megsértődnek. Pont a kuruc.info-nak van a legkevesebb joga ilyen cikket írni. Nem a zsidók okolhatók a világ problémáiért, nekik ugyan annyi szerepük volt benne, mint az összes többi nációnak.

2012. szept. 14. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:
En negyed reszben zsido szarmazasu vagyok, a gyulolet nem a dns-ben van hanem a rossz tapasztalatok alapjan, nekem sok zsido fonokom volt mar, magyarorszagon es kulfoldon is, de egyik sem volt korrekt velem szemben, a beszelgetesi hanfnemrol nem is beszelve! A minimalis zsido szarmazasom ellenere az elmult 10 ev alatt sikeresen megutaltam oket, persze, nem allitom, hogy nincs rendes kozottuk is, csak nekem rosszak a tapasztalataim, es ez nem dns!!! Sajnos azokat a nepeket akiket tobben utalnak, mint szeretnek, sajnos megvan az oka es senki se takarozzon az irigyseggel, mert nem a zsido a vilag legokosabb es legmuveltebb nepe! Igen, tanultak valoban es okosak, de visszaelnek a hatalmukkal sajat celjaikra hasznalva es ez sok emberben gyuloletet kelt, Iran sem veletlenul haragszik Izraelre, a politikai befolyaltsag miatt, az embargo irannal szemben amit szinten amerikai zsidok hoztak letre. Ez a szemelyes velemenyem, melyet tenyek is alatamasztanak!
2012. szept. 14. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!