Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Neked van antiszemitizmus a...

Ozmium42 kérdése:

Neked van antiszemitizmus a DNS-edben?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 7. 00:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hogyne, többmilliárd antiszemitizmusmolekulám van.

Még a vörösvérsejtjeim is horogkereszt alakúak. :D

Amúgy nem raszizmus, ha lerasszistáznak, miközben nem vagyok az?

2012. szept. 7. 01:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul azt állítani, hogy ilyennek születtél! Faji determinizmus.
2012. szept. 7. 01:39
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Igen, van. Vélhetően nevetségesnek néz ki a feltevés, de a genetikai örökség fenntartása ugyanúgy, mint a fajfentartás érthető és természetes dolog. Én csak azt nem értem, hogy erre az ember miért csak most jött rá.
2012. szept. 7. 04:59
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

De az mekkora poén már hogy európai ember vagyok és csuklóból le vagyok antiszemitázva.

Nálam csupán az immunrendszerem zyklon-b vel védekezik.

De most komolyan, ha baromi sok ember gyűlöl egy kisebb népcsoportot, akkor ki a "rossz"? Általában nem véletlen ha már több millióan gyűlölnek egy-egy népcsoportot.

2012. szept. 7. 06:26
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Milyen érdekes, hogy pont a toleranciaharcosoknak szokása a genetikát firtatni, lásd pl. Kertész Ákos ,,a magyar genetikusan alattvaló" című magasröptű gondolatmenetét...
2012. szept. 7. 08:59
 6/17 anonim ***** válasza:
A zsidók nagy része európai felmenőkkel rendelkezik...
2012. szept. 7. 10:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Természetesen. Minden emberében van.
2012. szept. 7. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:

"A zsidók nagy része európai felmenőkkel rendelkezik..."

Jézus pecke! Téged honnan szalasztottak?

2012. szept. 7. 15:54
 9/17 anonim ***** válasza:
A mai izraeli zsidóság nagy része Európából és Észak-Amerikából származik (ahová ugyancsak Európából kerültek). Évezredeken keresztül nem lehet fenntartani a "tiszta zsidóságot". Pláne azért vicces ez, mert a zsidók egyik fő fegyvere a magyarság ellen az, hogy sok magyarnak van zsidó a felmenői között, így tiszta magyar nincs. Viszont azt elfelejtik a jámbor kaftános barátaink, hogy ez fordítva is megeshet.
2012. szept. 7. 16:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem már apukám spermiumjai is antiszemiták voltak, sőt, anyukám petesejtje is. :D Az én felmenőim között nincs zsidó és ennek nagyon is örülök.
2012. szept. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!