Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Léteznek antiszemita pártok?

Léteznek antiszemita pártok?

Figyelt kérdés
Tehát, akik utálják a zsidókat, arabokat és egyéb szemitákat.

2012. szept. 3. 00:31
 1/10 anonim ***** válasza:
hol? itthon?
2012. szept. 3. 00:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan párt, aminek hivatalosan benne van a programjában. Így most hirtelen egynek sem tudok a létezéséről, de lefogadok, hogy 5 perc google meghozná a választ.
2012. szept. 3. 00:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Akár itthon, akár máshol Európában.
2012. szept. 3. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Most jut eszembe, hogy van, méghozzá Oroszországban. Ez egy kommunista párt, de ez az egyetlen párt amiről tudok, hogy nagyon nyíltan antiszemita kijelentéseket tett:

[link]

2012. szept. 3. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez most vicc? :D
2012. szept. 3. 11:42
 6/10 A kérdező kommentje:
A Jobbik nem antiszemita, nem utálja az arab nyelvű népeket.
2012. szept. 3. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Általában vagy a kipásokat, vagy a tevehajcsárokat csípi valaki. Náci párt meg nincs.
2012. szept. 3. 16:13
 8/10 Ozmium42 ***** válasza:
Szerintem ha egy csoport nyíltan antiszemita lenne, azt be sem engednék jegyezné, illetve utólag betiltanák.
2012. szept. 4. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha egy csoport nyíltan antiszemita lenne, azt be sem engednék jegyezné, illetve utólag betiltanák."

Éppen ezért voltam olyan óvatos, amikor mondtam, hogy aligha tudok, mert csak olyan ország jöhet szóba, ahol ez nem okoz gondot. Biztos egyébként, hogy nem csak egyedül Oroszországban van ilyen, de annyira azért nem jártam utána, csak ez az egy volt, ami hirtelen eszembejutott.

2012. szept. 4. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon létezett ilyen 1883-tól,

[link]

ilyesmire gondoltál ?

Ez a mai szemmel igen érdekesnek tűnhet, de hiába létezett, mégis előfordulhatott a Solymosi Eszter eset.

2012. szept. 7. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!