Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Felvidéki magyarok! Szerintete...

Felvidéki magyarok! Szerintetek nem túlságosan puhányan lépnek fel a politikai vezetőitek a diszkriminatív törvények ellen?

Figyelt kérdés

Most olvastam hogy kassán 500-an töntettek az állampolgársági törvény ellen. Nem tűnik ez a szám nektek kicsit kevésnek?

korábban is mintha hallottam volna hogy volt 1-2 megmozdulás az állampolgársági és nyelvtörvény ellen, de olyan igazán nagy eseményről (pláne olyanról ami befolyásolhatná is a szlovákiai politikát) nem , és azt sem hallottam, hogy bárki valaha kimondta volna, hogy ezek a törvények az euban elfogadhatatlanok, nyiltan rasszisták, sovoinszták, és legutoljára ilyeneket a benes dekrétumok idején hoztak.

2012. szept. 2. 17:30
1 2
 11/12 mustafa33 ***** válasza:
100%
És csodálkozol ezen egy olyan országban ahol 2007 szeptember 20. erősítette meg a parlament a Beneš dekrétumok érvényességét, és hirdette ki érinthetetlenségüket? (amik a felvidéki magyarokat és németeket az állam ellenségeinek kiáltotta ki, amik alapján megvonták az állampolgárságot, amik alapján kitelepítések és deportálások folytak, amik alapján elkobozták a magyarok vagyonát és átdobták a családokat a határon, másokat meg vittek Csehországba rabszolgának öregestől, gyerekestől?)
2012. szept. 7. 22:21
 12/12 mustafa33 ***** válasza:
100%

Ja, és ezen nem háborodtak fel a paullendvay féle internacionalista libsi újságírók és egyáltalán az EUs emberjogi aktivisták és politikusok.

Mert nekik ez is meg van engedve. Még azt sem mondják rájuk, hogy masiniszták.

2012. szept. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!