Felvidéki magyarok! Szerintetek nem túlságosan puhányan lépnek fel a politikai vezetőitek a diszkriminatív törvények ellen?
Figyelt kérdés
Most olvastam hogy kassán 500-an töntettek az állampolgársági törvény ellen. Nem tűnik ez a szám nektek kicsit kevésnek?
korábban is mintha hallottam volna hogy volt 1-2 megmozdulás az állampolgársági és nyelvtörvény ellen, de olyan igazán nagy eseményről (pláne olyanról ami befolyásolhatná is a szlovákiai politikát) nem , és azt sem hallottam, hogy bárki valaha kimondta volna, hogy ezek a törvények az euban elfogadhatatlanok, nyiltan rasszisták, sovoinszták, és legutoljára ilyeneket a benes dekrétumok idején hoztak.
2012. szept. 2. 17:30
11/12 mustafa33 válasza:
És csodálkozol ezen egy olyan országban ahol 2007 szeptember 20. erősítette meg a parlament a Beneš dekrétumok érvényességét, és hirdette ki érinthetetlenségüket? (amik a felvidéki magyarokat és németeket az állam ellenségeinek kiáltotta ki, amik alapján megvonták az állampolgárságot, amik alapján kitelepítések és deportálások folytak, amik alapján elkobozták a magyarok vagyonát és átdobták a családokat a határon, másokat meg vittek Csehországba rabszolgának öregestől, gyerekestől?)
12/12 mustafa33 válasza:
Ja, és ezen nem háborodtak fel a paullendvay féle internacionalista libsi újságírók és egyáltalán az EUs emberjogi aktivisták és politikusok.
Mert nekik ez is meg van engedve. Még azt sem mondják rájuk, hogy masiniszták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!