Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Felvidéki magyarok! Szerintete...

Felvidéki magyarok! Szerintetek nem túlságosan puhányan lépnek fel a politikai vezetőitek a diszkriminatív törvények ellen?

Figyelt kérdés

Most olvastam hogy kassán 500-an töntettek az állampolgársági törvény ellen. Nem tűnik ez a szám nektek kicsit kevésnek?

korábban is mintha hallottam volna hogy volt 1-2 megmozdulás az állampolgársági és nyelvtörvény ellen, de olyan igazán nagy eseményről (pláne olyanról ami befolyásolhatná is a szlovákiai politikát) nem , és azt sem hallottam, hogy bárki valaha kimondta volna, hogy ezek a törvények az euban elfogadhatatlanok, nyiltan rasszisták, sovoinszták, és legutoljára ilyeneket a benes dekrétumok idején hoztak.

2012. szept. 2. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Jó az a törvény.Ott állampolgárkodjon ahol él.Ide meg ne szavazzon.
2012. szept. 2. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

"Jó az a törvény.Ott állampolgárkodjon ahol él.Ide meg ne szavazzon."

Gondolom hasonló a véleményed azon magyar-izraeli kettős állampolgárokról, akik csak szavazni járnak Magyarországra.

2012. szept. 2. 19:01
 3/12 mustafa33 ***** válasza:
89%
1-es, na téged sem fogadnánek el örménynek hegyi Karabachban. Pedig azt kellene neked megtapasztalnod.
2012. szept. 3. 02:59
 4/12 mustafa33 ***** válasza:
1-es, félted a kommunista fajzatodat mi?
2012. szept. 3. 03:00
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Az olyanok miatt, mint az első válaszoló, tart ott az ország ahol. Különösképpen nem kommentálnám, én az ilyeneket kiutasítanám ebből az országból. Az ilyen félresikerült mocskok ne pofázzanak ilyen kérdésekben.
2012. szept. 3. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne csodálkozz, hogy csak 500-an tüntetnek, nagyon durva, ami ott megy. Utóbbi hónapokban-években elég sokat jártam arra, és amikor megkérdeztem, hogy milyen nyelven tud az illető (English, Deutsch, Magyar) akkor a magyarnál kivétel nélkül kiröhögött az összes szlovák. Amikor meg angolul mondtam neki, hogy ez valóban nagyon vicces, de mégis én beszélek három nyelvet, két esetben közölte az illető, hogy de mégis ő az, aki szlovákul tud. Kassai magyar család átköltözik a határ innenső oldalára, mert a kisiskolás gyereket egyfolytában b@sztatják a társai, hogy paraszt nyelven beszél. Ja és egy friss közvélemény-kutatás szerint (origós, szóval nem ,,turbómagyarkodó") a szlovákok több,mint fele ellenzi a kétnyelvű közúti táblákat.

Folytathatnám, de szerintem elég ennyi is az ottani helyzetről...

2012. szept. 3. 21:23
 7/12 mustafa33 ***** válasza:

Egy átlag szlovák így jellemzi magát: "Én nem vagyok soviniszta, semmi bajom a magyarokkal, de mit akarnak már megint? Úgy is kell tudniok szlovákul, mert szlovákiában élnek akkor mit akarnak még? Megértik azt a táblát ha nincs is magyarul kiírva. Az meg csak pénzkidobás lenne. Szlovákiában szlovákul."

Szóval ez a "galamblelkű nemzet" toleranciája.

2012. szept. 4. 00:14
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért van,hogy a szellemileg alsóbbrendűek bármilyen kérdésre tudnak zsidózással válaszolni?Sőt válaszértéke nincs is,csak a debilitását reklámozza.
2012. szept. 4. 07:26
 9/12 A kérdező kommentje:
az eddigi válaszok közül egyik sem a kérdésre válaszolt.
2012. szept. 6. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, a kérdésre válaszoltam, de ha gondolod, megfogalmazom tömörebben: a felvidéki magyarság jól be van sz@ratva, plusz agymosás alá van vetve már gyermekkortól kezdve.
2012. szept. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!