Mit gondoltok az orosz lányegyüttesről, akik Putyin ellen énekeltek egy templomban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 08:39
1/12 anonim válasza:
Azt, hogy a sok méltatlankodó balfék fordíthatná egy kicsit a fejét kelet meg Oroszország felé, amikor orbáni önkényuralomról meg elnyomásról hadoválnak.
2/12 anonim válasza:
Kedves első cimbora! Én nem éhezek itt annyira, mint az etióp gyerekek, de elég rosszul élek. Viszont nem élek jobban attól sem, ha minden nap az etióp gyerekekre gondolok! Szóval az, hoyg Putyin nagyobb diktátor, még nem okoz nagy megkönnyebülést nekem a sajátomra nézve.
3/12 anonim válasza:
Én sem élek valami jól, sőt! De nem is használok olyan szavakat, amiknek nincs létjogosultságuk. Sem most, sem a régi kormány esetében.
4/12 anonim válasza:
Azt, hogy a templom nem politikai tüntetésekre való. Meggyalázták sokmillió vallásos ember érzéseit, de még a nem-vallásosak jóérzéseit is.
2 év börtön túl enyhe ítélet, a minden lében kanál amerikaiak által vezényelt kórus hatására kapta. 8-10 évet érdemelnek.
5/12 anonim válasza:
Azt, hogy remekül bizonyítja az esetük, hogy Oroszországban még mindig élnek a sztálini hagyományok. Ez alapján kell viszonyulni minden olyan magyar párthoz, amelyik példaképnek állítja be a ruszkikat.
6/12 anonim válasza:
Azért valljuk be, egy kemény kezű kormányzás még mindig sokkal jobb és előrébb mutató egy nemzet számára, mint a túlburjánzó liberalizmus és az ide-oda lépdelő "pártokrácia". Első voltam.
7/12 anonim válasza:
"Üsd a néped, hogy féljenek tőled!" Tipikus régi sztálini politika.
8/12 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy megérdemelték amit kaptak. Bár nem vagyok mélyen vallásos ember, de miért éppen egy templomban kellett egy politikus ellen tüntetni? Ha valóban Putyin ellen tüntettek, akkor miért nem az utcán, vagy a vörös téren, vagy a parlament előtt stb. tüntettek? Egy templom nem arra való, hogy ott politikusok ellen tüntessen az ember.
9/12 anonim válasza:
Azért ott tüntettek, mert annak a templomnak a pópája nyiltan Putyin mellett politizál(t).
Ha a templom nem arra való, hogy ott politikusok ellen tüntessenek, akkor arra sem való, hogy ott politikusok mellett kampányoljanak.
10/12 anonim válasza:
Mit szólnál ahhoz, ha egy hasonló lánycsapat a budai Mátyás-templomban énekelne pucéran?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!