Most, hogy Vladimir Putyin lett az elnok, mit fog csinalni az orszagert?
Fizetesemeles lesz vagy mar megtortent ??
Mit akar tenni annak erdekeben ,hogy az orszagot kihozza a valsagbol?
Putyin 12 éve Oroszország elnöke. Az utóbbi négy évben az alkotmány értelmében nem lehetett elnök, ezért egy ciklusra helyet cserélt miniszterelnökével, Medvegyevvel. Aztán a Duma megváltoztatta az alkotmányt, négyévesről hatévesre növelve az elnöki ciklust, Putyin és Medvegyev pedig idén ismét helyet cseréltek.
Tehát a formalitásoktól eltekintve Putyin nem újdonsült elnök Oroszországban. Ugyanazt fogja tenni, amit eddig.
"Most, hogy Vladimir Putyin lett az elnok, mit fog csinalni az orszagert?"
Semmi érdemlegeset! Az oroszok fogynak, nagy a korrupció és Putyin a legnagyobb oligarcha az országban! Ezt a Putyin majd felvirágoztatja az országot, Putyin a népért van mesét nem kell bevenni!
"Mit akar tenni annak erdekeben ,hogy az orszagot kihozza a valsagbol?"
Semmit, magát húzza ki a válságból!
tudom ,hogy putyin 2000-2008 kozott is elnok volt es aztan jott medvedev es most putyin , de ezek akkor is egypartbol valok.
Ja es igen megemeltek a rendorok,orvosok stb fizeteset.Szerintem akkor jo elnok lehet mert szeretik az oroszok.
Elég népszerű. A 90-es évek káoszához képest rendet teremtett, és hatalmasat emelkedett az életszínvonal is. De szerintem még egy ciklusra már nem fogják megválasztani.
A legnagyobb problémák egyike Oroszországban, hogy még mindig Putyin a legjobb alternatíva, mert az ellenzék futóbolondokból és kreténekből áll. Mindig jókat mosolygok például, mikor Limonovot beviszik egy-egy tüntetés után, és ezt a nyugati média úgy tálalja, hogy Oroszországban lábbal tiporják az emberi jogokat. Miközben Limonov egy hatalmas náci, aki a kilencvenes években Karadzsicscsal együtt pózolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!