Minek látogat Putyin Izraelbe?
Figyelt kérdés
Orosz diplomáciai hir: Holnap Putyin baráti látogatásra Izraelbe érkezik.2012. jún. 24. 13:31
1/16 anonim válasza:
Részesedni akar Magyarország vízkészletéből.
2/16 anonim válasza:
Meghívták. Obamával is találkozott, pedig ahhoz sem volt nagy kedve a hírek szerint.
4/16 yossarian44 válasza:
Miért különös, amikor Putyin Izraelbe megy? Ha jól tudom felnőtt ember, tud vigyázni magára, oda mehet, ahova akar, és ha jól tudom, van mit megbeszélniük a zsidókkal a térségbeli konfliktusok miatt.
5/16 anonim válasza:
Putyin lehet be akarja vezetni Izraelben a kommunizmust. Most keres partnert. De Ukrajnába is hamarosan bevezetik újra a kommunizmust. Újból terjed a kommunista pestis.
6/16 yossarian44 válasza:
Előző, a kommunista pestis éledezgethet, de Putyinnak, az oroszoknak, és az ukránoknak közük nincs hozzá. Ahol a rusnya vörös ördög akár fel is ütheti a fejét, az most inkább Görögország.
7/16 anonim válasza:
Pedig mot Putyin és az oroszok újra akarják éleszteni a kommunizmust és a Szovjet Uniot valami Eurázsiai vagy milyen nevű únió alatt.
Medvegyev is megmondta, hogy 2015-ig létre hozzák. És ezek szerint akar terjeszkedni izrael felé is, na meg kelet és közép európa is kell neki.
Nagy baj lesz!
8/16 yossarian44 válasza:
Én tudom, hogy lesz Eurázsiai Unió, de miből gondolod, hogy kommunisták lesznek? A Putyinék nagyvállalkozók, óriási részvénytulajdonnal, a tipikus erőszakos monopol-kapitalisták, szerinted hagynák, hogy kommunizmus jogcímén államosodjon a vagyonuk?
9/16 anonim válasza:
Ez szerintem elsőre neokommunimzus lenne, kicsit lazább dolog, majd szépen lassan visszkaommunizálódnának a dolgok a 90-es évek előtti szintre és putyiné lenne a fél világ vagyona. A mostani putyin vagyon sokszorosát tudná megszerezni az új kommunizmus bevezetésével.
10/16 yossarian44 válasza:
Jó, jó, de miért gondolod, hogy ezt tervezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!