Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is jobb ha Mo....

Assurbanapli kérdése:

Szerintetek is jobb ha Mo. Azerbajdzsán oldalára áll az azeri-örmény konfliktusban?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 11:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
"A két ország között háború van" Ebben igazad van, de itt most nem két katonáról van szó, akik a csatamezőn egymásnak feszülnek, hanem itt tanuló diákokról. Azért szerintem ez egy kicsit más helyzet. Ráadásul egy egész országot hozott kellemetlen helyzetbe az azeri gyilkos, csak azért mert nem bírt magával. Szerintem ettől duplán gerinctelen. És mi ehhez asszisztáltunk. Én most marha pipa vagyok ezért.
2012. szept. 2. 13:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
2012. szept. 2. 14:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"éppenséggel de, két katonáról van szó te tájékozatlan"

Nem vagyok tájékozatlan, ismerem a sztorit. Itt Mo-n nem, mint katonák voltak. Remélem érthető, amit írok. Ha egy politikus hivatalos látogatáson van külföldön, akkor a politikus mivolta számít. Ha nyaralni megy, akkor is politikus marad, de mint civil megy külföldre. Stimt?

2012. szept. 2. 14:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"nemértem egyesek mit védelmezik ezeket a barbár zsidófajzatokat"

Senkit sem érdekelnek az örmények. Azért ciki az egész, mert a magyar kormány ígéretet tett, hogy nem adja ki a gyilkost az azerieknek. Ehhez képest mit csinált? Kiadta. Szerinted más országok hogy ítélik meg ezt a tettet? Mindenki lesz.arja, hogy milyen a viszonyunk Örményországgal, de ennél egy kicsit tovább is kéne látnod.

2012. szept. 2. 14:51
 15/23 yossarian44 ***** válasza:
87%

Gratulálok kérdező, sikerült egy nagyon csúnya szegénységi bizonyítékot kiállítani.

Először is: az örmények nem zsidófajzatok, már 2500 éve különálló nemzet és független királyság voltak, viszonylag messze Júdeától. Az asszíroknak kellett oda zsidókat deportálni, annyira nem voltak, és az évezredek folyamán sem nőtt hatalmasra a számuk...

Megsúgom, náluk több zsidó volt, tehát ilyen logika alapján inkább mi vagyunk a zsidófajzatok.

Most kapaszkodj meg. A te újonnan talált, szeretett azeri barátaid viszont Izrael puszipajtásai. Nem csak, hogy szövetségben vannak a zsidókkal, de még folyamatosan fegyverzik is őket Tel-Avivból.

Ki is akkor a "zsidófajzat"?

Az örmények meg annyira szemiták, hogy az árjáktól eredeztetik magukat (van is benne valami) és folyamatos vitában vannak Izraellel, mert a zsidók nem ismerik el az örmény holokausztot.

És érdekes módon az örmények így sem zaklatják a kicsi zsidó kisebbségüket, míg ezek a nagyszerű azeri fiatalemberek, akiket te kivont karddal védelmezel, azok bizony híresek a nyílt utcán gyilkolászásról.

Legközelebb kik lesznek a magyar jobboldal barátai? Azok az afrikai törzsek, akik kisgyermekek darabjait eszik, mert azt hiszik, hogy gyógyítja az AIDS-et?

2012. szept. 2. 15:42
 16/23 yossarian44 ***** válasza:
100%
Nocsak, úgy látom a kérdező hozzászólásai eltűntek...
2012. szept. 2. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így elég h.ülyén néznek ki a hozzászólások. Na mindegy.
2012. szept. 2. 16:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azerbajdzsán oldala erősebb, Örményeké az etikusabb.Az ilyen tetteivel Orbán egyértelműen látható inkább Ázsia felé húz mintsem hogy jó Európai ország legyünk.Biztos hiányoznak neki az indiai tezstvírek.....
2012. szept. 2. 17:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Próbálj meg elvonatkoztatni a két ország viszonyától. Itt most az a lényeg, hogy a miniszterelnökünk megszegte az adott szavát. Szerinted ettől pozitív megítélésre számíthatunk bármely más országtól?

2012. szept. 2. 18:06
 20/23 A kérdező kommentje:
melyik volt az az adott szó?
2012. szept. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!