Magyarországot mennyire érintené egy Irán elleni háború? (Vagy az örmény - azeri)
Sokan ezekből jósolják a 3. vh.-t ami persze (szerintem) hülyeség.
Mennyiben érintené ez Mo.-t?
Behívnának mindenkit aki hadköteles korban van? Mert szerintem nem hívnának be hisz nem Magyarországot támadják...
Vagy mikor rendelhetik el hogy mindenki vonuljon be?
"valószínűleg minket is bevonnának"
És KIK, ha szabad kérdeznem?
Ekkora marhaságot!
Szerintem Izrael egymaga képes legyőzni Iránt.
Egyébként érdekes, hogy mindenki azt mondja, mi Izrael oldalán állunk. Ennek ellenére mindig a külföldi sajtóból kell megtudnom az izraeli katonai sikereket. Magyarországon úgy kezelik ezt az egészet, mintha papírforma lenne, hogy Irán fog nyerni. Pedig nagyon szarul áll a szénája.
Tételezzük fel, mint már itt sok kérdező a III. Vh az alábbi felekből épül: Irán+Kína (+Oroszország), és USA+EU+Izrael (az USA, és ezért vele a NATO Izraelt fogják támogatni. Tuti) felállásban behívnak. Szerinted ha lesz egy III. Vh., akkor nem fognak sorozni? Főleg úgy, hogy egy köpésre vannak a ruszkik ?!
Ha mindössze annyi lesz, hogy összecsap Irán és Izrael, akkor nem lesz sorozás.
De itt már tettek fel kérdést, videót meg mindenfélét, amiben azt írják, hogy a kínaiak, a ruszkik bizony Iránnal lennének. Ez esetben lenne már szó sorozásról.
Oroszország csak fegyverrel támogatná Iránt, Kína sem állna mellé.
Oroszországnak meg Kínának tele van a töke az iszlámmal (csecsenek, ujgúrok), ráadásul Kína pacifista. De, majd pont Kína kockáztatna meg egy ilyen háborút amikor a gazdaságénak a jó része az exportra épül. Ha nem vesznek majd Kínától, az egész gazdaság bedőlhet.
Meg Kína pacifista. (többször is kijelentette)
Meg miért állnának Irán mellé?
Amúgy köpésre vannak a ruszkik...és? Nem Mo. a célpontjuk.
De kialakulhat egy ekkora háború? Vagy mekkora ennek az esélye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
Tessék!
Továbbá a háború mindig jó hatással volt a gazdaságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!