Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A küszöbön áll egy Irán-Izrael...

A küszöbön áll egy Irán-Izraeli háború?

Figyelt kérdés
Lehet ez lesz a III. világháború kirobbanásának elinditója?
2010. aug. 6. 16:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2010. aug. 6. 16:35
 2/32 A kérdező kommentje:
aha,akkor nézd meg ezt.. [link]
2010. aug. 6. 16:45
 3/32 anonim válasza:
90%

Igen kedves kérdező,csak a sok buta magyar ember nem akarja elfogadni a valóságot,azért örülök,hogy van olyan,akinek feltűnik mi történik most.

[link]

itt olvashatsz a témával kapcsolatban,bár szerintem ismered kérdésed alapján.

2010. aug. 6. 17:14
 4/32 anonim ***** válasza:
38%
Igen, hamarosan kirobban. És az fogja beindítani a III.VH-t. Legjobb ha nekiállsz a környékedet fefedezni túrák által, illetve tartalékolsz és felkészülsz a legrosszabbra. A többi barmot aki rózsaszínben látja a világot, sz@rd le; ha eddig nem vették észre a kibontakozó eseményeket, akkor nem is érdemlik meg a túlélést (aki hülye az szenvedjen).
2010. aug. 6. 17:31
 5/32 anonim ***** válasza:
34%

Nemhiszem, hogy lesz ilyen háború, de ha mégis,

Éljen Izrael!

2010. aug. 6. 18:49
 6/32 anonim ***** válasza:
80%
És Európa ebbe is bele fog avatkozni? Szerintem inkább kussban kéne maradnunk és akkor megúszhatjuk. Az ő balhéjuk.
2010. aug. 6. 18:55
 7/32 anonim ***** válasza:
32%
Szeritem Európának, Amerikának, Japánnak, Dél-Koreának, Ausztráliának be kéne szállnia Izrael oldalán, hogy végre móresre tanítsuk a lázadozó muszlimokat és megmentsük a bolygót a muszlim veszedelemtől, hogy végre a béke, a haladás, és a tudomány domináljon a Földön!
2010. aug. 6. 18:57
 8/32 anonim ***** válasza:
80%

Megmondom én az igazat:

Irán + Oroszország + Kína + arab országok

VS

Izrael + USA + EU

2010. aug. 6. 19:02
 9/32 anonim ***** válasza:
47%
Elnézést, kihagytam Irán mellől Törökországot. Nem elhanyagolható a hadserege, és elég közel van Izraelhez, és most össze is vesztek elég súlyosan, és Törökország Irán fele közeledik.
2010. aug. 6. 19:03
 10/32 anonim válasza:
61%

"Éljen Izrael"

ugye ez vicc?

2010. aug. 6. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!