A küszöbön áll egy Irán-Izraeli háború?
""Éljen Izrael"
ugye ez vicc?"
Nem. Egyszerűen logikusan látom, hogy Izrael engedné, hogy úgy éljünk mint eddig, Irán pedig elkezdené ránk kényszeríteni az iszlámot, meg a középkorias életet.
Ezekután, inkább annak drukkolok, aki nem akar visszafejleszteni minket.
"erőszakolta ránk a kapitalizmust."
Érdekes, én valahogy nem érzem erőszaknak, hogy pénzért bármit megkaphatok amire vágyok, hogy az interneten azt nézhetek meg amit akarok, hogy oda mehetek amikor akarok és akkor amikor akarok, és azt mondhatok amit akarok.
És a számotokra "vészjósló és értékromboló" amerikai kultúra szerintem a legklasszabb kultúra a világon, és abból alakul ki amerikán kívüli országokban tök jó modern kultúra, amikor az amerikai kultúrával felmodernizálják a hagyományos kultúrát pl. Dél-Koreában.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:14
Igen ismerem Posta Imrét..és anno néztem is a BP tv-n!
Amúgy Iránnak az a terve ,hogy Izraelt meg akarja teljessen semmisiteni,a zsidókat kiirtinai.
Amerikai kultúra a legklasszabb? Öcsém, miért nem mész ki az USA-ba? Fehér a bőröd? Akkor menj be a Harlem-be, és megtapasztalod a feketék vendégszeretetét. Nem látod, hogy szétesőben van az egész nyugati globalo-kapitalista rendszer? És hiába a legmodernebb felszerelés, az US Army csúfosan kikapott Vietnamban, és Afganisztánban meg Irakban sem tudnak győzni, mert nem tudják leverni a népi ellenállást. Egyre több szövetségesük már vonul ki ezekből az országokból.
Ráadásul milyen kultúrája van most az USA-nak? McDonalds, KFC, Burger King? TV előtt ülni és bambulni ki a fejből? Nem hiszem, hogy az alapító atyák most büszkén néznek le az amerikai társadalomra!
A komment megírásának időpontja: ma 20:54
Ha igaz is, megértem. A zsidók mit akarnak ott? Ha már elvették a palesztinok földjét, akkor maradjanak csendben és törekedjenek a környező országokkal való békés együttélésre. De nem, Izráel fiainak nem kell a béke...
"Amerikai kultúra a legklasszabb? Öcsém, miért nem mész ki az USA-ba? Fehér a bőröd? Akkor menj be a Harlem-be, és megtapasztalod a feketék vendégszeretetét."
Te észlény! Ez most olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy "A magyar kultúra a legklasszabb" és erre azt válaszolná a másik ember, hogy "Öcsém, menj be a nyóckerbe, vagy egy borsodi faluba és megtapasztalod a cigányok vendégszeretetét!"
Minden kultúrának vannak árnyoldalai, de azért, ha megnézzük az átlag amerikai pl. milliószor jobban él, mint az átlag kínai, indiai, vagy arab.
"Nem látod, hogy szétesőben van az egész nyugati globalo-kapitalista rendszer?"
Nem, én úgylátom, hogy egyre jobban virágzik, és bár elítélem a diktatúrát, de ha diktátor lennék, akkor te és az összesküvés elméleteket kedvelő emós "elvtársaid" repülnétek a diliházba!
"Ha" diktátor lennél...
álmodik a nyomor, majd a háborúban felébredsz...
"Ráadásul milyen kultúrája van most az USA-nak?"
Nah minden van csak az nincs nekik..,kultúrája!!Inkább megy a tömeges népbutitás..,van egy videó az amerikaiak értelmi szintjéről:D Hááát elkeseritő és egyben nevetséges!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!