Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A küszöbön áll egy Irán-Izrael...

A küszöbön áll egy Irán-Izraeli háború?

Figyelt kérdés
Lehet ez lesz a III. világháború kirobbanásának elinditója?
2010. aug. 6. 16:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
42%

"ha megnézzük az átlag amerikai pl. milliószor jobban él, mint az átlag kínai, indiai, vagy arab."

A kultúrát nem úgy mérik, hogy ki milyen jól él. Lehet hogy megvan mindened, nem nélkülözöl, de egy senkiházi kozmopolita vagy kultúra nélkül; csak a tömegmédiát majmolod.

2010. aug. 6. 22:29
 22/32 A kérdező kommentje:
Igy van!Nem minden a pénz ha közben olyan buta egy amerikai mint a segg!!!
2010. aug. 6. 22:33
 23/32 anonim ***** válasza:
38%

"Ha már elvették a palesztinok földjét,..."

Mióta az araboké az a föld?

"Megmondom én az igazat:

Irán + Oroszország + Kína + arab országok

VS

Izrael + USA + EU"

Kína és Oroszország Irán oldalán az USA és az EU ellen? Ébresztő barátom, ne álmodozz, ha ébren vagy!

"...és Törökország Irán fele közeledik."

Megint hatalmasat tévedsz. A segélyhajós műbalhé ellenére a Közel-Kelet hatalmai közül éppen Törökország az, amelyik a leginkább érdekelt Irán megsemmisítésében. Ezzel ugyanis ő vlik a térség vitathatatlan muzulmán nagyhatalmává.

"De Közel-Keleten mindig is az iszlám volt az uralkodó, úgyhogy a III.VH-ban inkább Irán nyerjen."

Ebből a konfliktusból sohasem lenne világháború, hogy a kérdésre is válaszoljak végre. Izrael katonai téren messze felette áll Iránnak. Egy izraeli-iráni háború legelső következménye Irán azonnali darabokra hullása lenne. Irán egy agyaglábakon álló óriás, úgyhogy a "veszen Amerika, vesszenek a zsidók" pártiakat ki kell ábrándítanom: Iránban kár reménykedniük.

2010. aug. 9. 13:38
 24/32 A kérdező kommentje:

Én azért őszintén megmondva örülnék ha kirobanna egy III. VH...

Legalább megtisztulna a világ a sok féregtől,és celebecskéktől!!Nagyon igazságtalan világban élünk...

2010. aug. 9. 14:34
 25/32 anonim ***** válasza:
64%
Ha nézzük a híreket, akkor igen, már közel van. Ha a vallási oldalt nézzük, akkor kérdem én, hol vagyunk mi keresztények? Izrael teljesen egyértelmű, hogy feláldozná a keresztény katonákat saját magukért. Ezért akarják (majd) bevonni az egész NATO-t, és akkor majd az egész kereszténység "feltámad" a muszlimok ellen, és a zsidók meg természetesen mindent megúsznak, elszóródnak az USA-ba meg Európa. Ezlesz. Megint a keresztények járnak rosszul.
2010. aug. 11. 12:46
 26/32 A kérdező kommentje:
A zsidók valahogy mindig megússzák...
2010. aug. 11. 13:59
 27/32 anonim ***** válasza:
60%

Én mint "agymosott liberális szar", Izrael győzelmét várom. Az iszlám sem sokkal toleránsabb a keresztényekkel, mint a talmud. Egy csomóan mondják, hogy perzsa-magyar jó barát, csak ezzel az a gond, hogy ők k*rvára nem így gondolják. Tudom, hogy mi a helyzet a bankokkal, azt is tudom, hogy a cionizmus létezik, de két rossz közül inkább őket választom. Az izraeli gondolkodás sokkal közelebb áll a miénkhez, az amerikai is. Persze, aki az ő pártjukat fogja, az rögtön konzumidióta, multikultit imádó kozmopolita, de akkor is. Az iszlám egyik fontos célja megtéríteni a gyaurokat/kafírokat, aki pedig nem tér meg.... Szerintük a könyv népei vagyunk, akiket békén kell hagyni, az iszlámot pedig nem szabad erővel téríteni, de egy analfabéta perzsa ezt mennyire fogja betartani ?

Hát igen, McDonald's/ Tesco, vagy inkább megkövezés/házasság utáni szex. Nehéz döntés.

2010. aug. 11. 16:10
 28/32 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább Mcdonald's és Tesco... bár mi Auchanba járunk:P
2010. aug. 11. 19:02
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Éljen Irán! Vesszen Izrael!
2010. nov. 1. 12:06
 30/32 anonim ***** válasza:
48%

"Éljen Irán! Vesszen Izrael!"

Orvos látott már?

2010. nov. 1. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!