Miért adtuk ki az azeri "baltás gyilkost" Azerbajdzsánnak?
Első dolguk volt elnöki kegyelemben részesíteni, hősként ünneplik odahaza, előléptették, és most hősi sírokat koszorúzgat.
Tudtuk, hogy ez lesz. Egy gyilkosról van szó, aki hidegvérrel lefejezte örmény nemzetiségű szobatársát.
Miért kellett kiadni nekik? Nyalunk az olaj miatt, vagy más oka van?
azeriek azt mondták magyaroknak
hogy majd náluk fog ülni tovább az elítélt
magyarok elhitték
kiadták
hazament
miért kéne magyaro-n ülni
magyar pénzből finanszírozni
egy azeri életfogytos büntetését
az ír gázolót is kiadtuk
nem itthon ül
henem íreknél (ahol nem ül)
...és ha még államkötvényt is kapunk, akkor nemhogy elbaszta a kormány hanem egyenesen jó üzletet csinált!
//Üdv, a #4
"Igazából én csak remélni tudom hogy az olaj miatt engedték el, mert akkor legalább van egy kis esze a kormánynak. Az olaj stratégiailag fontosabb az országnak mint az hogy Örményországgal jó kapcsolatba legyünk..."
Meg így legalább az egész fejlett világ láthatja, hogy Magyarországnak egy félázsiai kormánya van, aki pénzért bármilyen szövetségi és erkölcsi szabályt felrúg, tehát nem lehet rá számítani.
Olaj? Pénz?
Lehúztuk a vécén a reputációnkat. Tönkreba*tuk az USA és Oroszország több mint 10 éves békéltető munkáját Örményország és Azerbajdzsán között. Nagyon "jól" fognak viszonyulni hozzánk az elkövetkező időkben. Az Örményországban élő magyarok rettegésben fognak élni, mert félnek, hogy rajtuk vesznek majd elégtételt.
Szerinted megérte?
"Komolyan? Te tudtad?"
Igen, annak idején nagy volt a sajtóvisszhangja, és az volt az összvélemény, hogy végül is jól tette, mivel az áldozat örmény volt. (Hihetetlen...)
Elég szomorú, hogy itt tartunk. Persze, érthető, hogy nem vagyunk kötelesek finanszírozni a büntetését, de elég nyilvánvaló volt, hogy mi lesz vele, ha hazaküldjük.
Teljesen megértem az örmények álláspontját. Engem nem érdekel egyik ország se, de felháborítónak tartom az asszisztálást egy gyilkos megdicsőítéséhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!