Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért adtuk ki az azeri...

Antimod kérdése:

Miért adtuk ki az azeri "baltás gyilkost" Azerbajdzsánnak?

Figyelt kérdés

Első dolguk volt elnöki kegyelemben részesíteni, hősként ünneplik odahaza, előléptették, és most hősi sírokat koszorúzgat.

Tudtuk, hogy ez lesz. Egy gyilkosról van szó, aki hidegvérrel lefejezte örmény nemzetiségű szobatársát.

Miért kellett kiadni nekik? Nyalunk az olaj miatt, vagy más oka van?

2012. szept. 1. 13:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Azerbajdszán "megígérte", hogy vesz nagy értékben magyar államkötvényt, azaz gyakorlatilag pénzt hitelez számunkra.
2012. szept. 1. 13:13
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

azeriek azt mondták magyaroknak

hogy majd náluk fog ülni tovább az elítélt

magyarok elhitték

kiadták

hazament

miért kéne magyaro-n ülni

magyar pénzből finanszírozni

egy azeri életfogytos büntetését

az ír gázolót is kiadtuk

nem itthon ül

henem íreknél (ahol nem ül)

2012. szept. 1. 13:15
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

30 ezüstpénzért... pontosabban, 2-3 milliárd eurós államkötvény kibocsátásért.

[link]

2012. szept. 1. 13:17
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan? Te tudtad? Én pl. azt sem tudtam ki ez a csávó, míg tegnap nem láttam a tévében! Mellesleg mi elítéltük, fizettük az ellátását 6 évig, majd (szabályosan!) kiadtuk Azerbajdzsánnak, az hogy ott elengedték az már nem a mi gondunk. Igazából én csak remélni tudom hogy az olaj miatt engedték el, mert akkor legalább van egy kis esze a kormánynak. Az olaj stratégiailag fontosabb az országnak mint az hogy Örményországgal jó kapcsolatba legyünk...
2012. szept. 1. 13:17
 5/19 anonim ***** válasza:
47%

...és ha még államkötvényt is kapunk, akkor nemhogy elbaszta a kormány hanem egyenesen jó üzletet csinált!

//Üdv, a #4

2012. szept. 1. 13:19
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

"Igazából én csak remélni tudom hogy az olaj miatt engedték el, mert akkor legalább van egy kis esze a kormánynak. Az olaj stratégiailag fontosabb az országnak mint az hogy Örményországgal jó kapcsolatba legyünk..."

Meg így legalább az egész fejlett világ láthatja, hogy Magyarországnak egy félázsiai kormánya van, aki pénzért bármilyen szövetségi és erkölcsi szabályt felrúg, tehát nem lehet rá számítani.

2012. szept. 1. 13:21
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

Olaj? Pénz?

Lehúztuk a vécén a reputációnkat. Tönkreba*tuk az USA és Oroszország több mint 10 éves békéltető munkáját Örményország és Azerbajdzsán között. Nagyon "jól" fognak viszonyulni hozzánk az elkövetkező időkben. Az Örményországban élő magyarok rettegésben fognak élni, mert félnek, hogy rajtuk vesznek majd elégtételt.

Szerinted megérte?

2012. szept. 1. 13:21
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Legyünk pontosak ez nem kiadatás!
2012. szept. 1. 13:32
 9/19 A kérdező kommentje:

"Komolyan? Te tudtad?"

Igen, annak idején nagy volt a sajtóvisszhangja, és az volt az összvélemény, hogy végül is jól tette, mivel az áldozat örmény volt. (Hihetetlen...)

Elég szomorú, hogy itt tartunk. Persze, érthető, hogy nem vagyunk kötelesek finanszírozni a büntetését, de elég nyilvánvaló volt, hogy mi lesz vele, ha hazaküldjük.

Teljesen megértem az örmények álláspontját. Engem nem érdekel egyik ország se, de felháborítónak tartom az asszisztálást egy gyilkos megdicsőítéséhez.

2012. szept. 1. 13:44
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Ebből is látszik, hogy milyen becsülete van a "kormányunknak". Pénz reményében elnöki kegyelemben részesíteni egy gyilkost? Ki hallott már ilyet? Ok, az egy dolog hogy az örmények is túlreagálták, de akkor is, ez elég becstelen húzás volt. Minden esetre ha kapunk pénzt abból úgyis csak orbánék látnak majd valamit, mert hogy nem az ország javára fogják elkölteni az biztos.
2012. szept. 1. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!