Egy olyan beteg ország oldalára, ahol szabadon engednek és hősként ünnepelnek egy gyilkost?Nem.
2012. szept. 2. 11:53
2/23 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de hogy lehettek ennyire hazugok. Levélben le van írva, hogy nem engedik szabadon. Nem is értem az örményeket, hogy miért minket hibáztatnak.
2012. szept. 2. 11:56
3/23 anonim válasza:
Azért, mert az örmények testvéreink, -na jó Orbánnak nem, neki a cigányok- épp tőlünk nem vártak volna ilyen cselekedetet, bármit is írnak le az azeriek.
2012. szept. 2. 11:59
4/23 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha senki oldalára nem állunk.
2012. szept. 2. 12:01
5/23 anonim válasza:
"Egy olyan beteg ország oldalára, ahol szabadon engednek és hősként ünnepelnek egy gyilkost?"
Ha meg az örményeknek adjuk, akkor azonnal kivégzik. Az sem jobb. Maradjunk annyiban, hogy MINDKÉT országnak jól jött az egymás elleni vitákhoz, ami történt.
2012. szept. 2. 12:08
6/23 anonim válasza:
Ki kellene szállni ebből a háromszögből.Jobb a semlegesség.
2012. szept. 2. 12:12
7/23 anonim válasza:
"Ha meg az örményeknek adjuk, akkor azonnal kivégzik. Az sem jobb"
Miért? Nem ártatlan. Alattomosan, álmában meggyilkolt egy embert.
2012. szept. 2. 12:15
8/23 anonim válasza:
Egy ilyen csóró kis ország mint Magyarország ne akarjon döntőbíró lenni egy olyan ügyben amibe a Nyugati nagyhatalmak és Oroszország bicskája is beletört. Ezt ami itt most kialakult Orbán kapzsiságának és butaságának köszönhetjük. Diplomáciai érzéke nulla higgadtsága nulla esze az is nulla.
2012. szept. 2. 12:15
9/23 yossarian44 válasza:
Miért végezték volna ki az örmények?
Egyrészt:
1. Nem tudok róla, hogy kérték volna az örmények, hogy adjuk nekik a gyilkost.
2. Örményországban eltörölték a halálbüntetést.
2012. szept. 2. 12:24
10/23 anonim válasza:
"Miért? Nem ártatlan. Alattomosan, álmában meggyilkolt egy embert."
A két ország között háború van (na jó, éppen erőszak nincs, de bármikor lehet, olyan a helyzet). Háborúban meg minden tett alattomos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!