A Londoni Olimpia lehet a harmadik 9/11?
Fontos dolgot tárok most eléd, csodálkozni fogsz !
Olvasd végig eme kérdést, még akkor is ha első ránézésre érdektelennek tűnik,mert lényeges dolgok vannak benne. A londoni Olimpián tőrténnek olyan események melyek megváltoztatják a világ alakulását és mely végül egy globális diktatúrában fognak végződni !
Bizonyára sokat gondolkoztál azon, hogy az amerikai emberek honnan tudták, hogy 9/11-et a kormányuk hajtotta végre, noha iszonyatos agymosásban élnek. Onnan, hogy ők már látták ezeket az események évekkel megtőrtétük előtt !
Létezik egy un. Illumináti Card(illuminátus kártya) melyet 1990-ben akart kiadni egy játéktervező Steve Jackson, aki ismerte az illuminátusok terveit, mivel a kártyáikon be is mutatta ezeket, így az illuminati nem akarta hogy napvilágra kerűljön. Végül hosszú perek során és nagy összegű bírságok után amelyben végűl majdnem tönkrement a kártyák alkotója, sikerült kiadnia az Illiminati cardot,melyen rajta van az ahogyan az illuminátusok meg fogják változtatni a világot, a mult okai, a jelen és a jövő is feltárúlhat előtted, ezeken a lapokon !
Most figyelj, mert tátva marad a szád ! Már 1995-ös megjelenésén rajta van az ikertornyok elleni támadás, a pentagon elleni álmerénylet és az is hogy nem fog összedőlni a pentagon, a WTC-vel ellentétben és rajta van a második 9/11 is, ami nem más mint a Japán földrengés, NAPRA PONTOSAN rajta van a kártyákon már 1995-ben ! [link]
Már 1990-ben meg lettek ezek az esetek tervezve. A megalkotóik numerológiai elméleteket is felhasználtak tervükmegalkotásában !
Napra pontosan benne van a japán földrengés és atomkatasztrófa, melyet a HAARPAL hajtottak végre ! [link]
A következő esemény amit terveznek a londoni olimpián fog bekövetkezni, ez is rajta van a kártyákon.
Az események ezek lehetnek a kártyák szerint : Atombomba robbantása. Megtervezett false ufó invázió. Olyan hamis terrorcselekmények, melyek után meg lehet támadni Iránt.
Te hogyan vélekedsz erről ? Merre fog változni a világ alakulása az olimpia után ?
Igen fiam?
Szóval a terroristák műve?
m.youtube.com/watch?gl=HU&hl=hu&client=mv-google&rl=yes&v=cBpS7jug8vg
Akkor mindenki aki elhiszi az agymosást hogy a terroristák műve nézze meg ! De komolyan mondom !
Én végignéztem, és megérte. Alátámaszt mindent minden állítást és nem csak kitalált hülyeség !! Az amerikai a legalávalóbb nép a világon. Képes megölni honfitársát, hogy ráfogja az irakiakra és megtámadhassák őket.
9/11 NEM A TERRORISTÁK MŰVE. Túl naívak vagytok. És ha ezt megtették akkor a londonit miért ne? Kérdező én hiszek ebben , veled vagyok. Nagyon sok embernek átmosták az agyát, és ezt kihasználva simán megtörténhet. Főleg ha 10 évvel a 9/11 előtt tudták hogy megtörténik , és MEGTÖRTÉNT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!