Ilyen lesz európa 300 év múlva?
Kijavítom magam:
Ez egy konkrétan törökjárás idejéből származó térkép, amin feltüntette a magyarok 800 körüli helyzetét, Magyarországra ráírta, hogy cigányok, a germán birodalomra meg hogy törökök. Ennyit csinált. Sok ész kellett hozzá.
Afro-Lengyelország :D
Ez jó, nevettem.
Ha a mostani tendencia érvényesül, 300 év múlva nem él ember Európában (sem).
Per pillanat az emberiség olyan, mint egy túlburjánzó rákos daganat, ami a gazdatest (bioszféra) "halálával" elpusztul.
mellesleg vki azt mondta h kihaltak a kelták, ezen én nevettem jót, jelenleg 6 kelta nyelvet is beszélnek anyanyelviszinten a földön, és kb 30 millióan tartják keltának magukat: írek, skótok, bretonok, manxiak, cornwalliak, walesiek
ezzel a török cuccal nemtom mit akartál mer annyi értelme sincs mint a térképnek
mellesleg angliában közel 2 millió lengyel él
"jelenleg 6 kelta nyelvet is beszélnek anyanyelviszinten a földön, és kb 30 millióan tartják keltának"
Ők kb. annyira kelták, mint amennyire mi hunok vagyunk.
"mi az h germán birodalom? én erről még nem hallottam"
Többféleképpen is lehet értelmezni, szerintem a válaszoló itt a Német Szövettségi Köztársaságra gondolt (értsd: mai Németország, volt német államok területei), de pl. Hitler utópiáját is szokták így nevezni, mely arról szólt, hogy eggyesíti Európa germán nemzeteit egy birodalomba: a keleti németeket, a nyugati németeket, a svédeket, norvégoket, dánokat, angolokat, luxemburgiakat, hollandokat, angolokat vagy pl. a skótokat (akik szerinted kelták).
már megbocsáss de milyen jogon jelented ki önkényesen (pl) az írekről, hogy nem kelták (azon az elven hogy mi magyarok vagyunk, tehát nem hunok) ?
akkármilyen tudományos szövegben, bárhol utána nézel ők kelták, a kelta nyelvek szigeti kelta alcsoportját beszélik és kultúrájuk is a közel 3000 éves ősi kelta kultúrákon alapszik, valamint e térségben az egyik legminimálisabbnak mondható az etnikai (genetikai értelemben véve) vett változás az elmúlt korokban
mégis szerinted ők hova sorolandók?
inkább műveletlennek tűnsz ezen kijelentésedtől, de ugyanúgy germán birodalom sem létezett soha, és a germán megnevezés is egy soknépet jelölő mára már nyelvi közösséget jelölő foglom (ide tartoznak a németek mellett az angolok, norvégok, svédek, hollandok...)
örülnék ha valaki érdemben hozzászólna ehhez az ironikusnak tűnő térképhez, úgy hogy nem állít marhaságokat
Itt az eredeti kép:
Egyébként kérdező, te csináltad ezt?
Nagy butaság, ami a bevándorlások ellen akar szót emelni. Semmi realitás nincs benne, csak gúny. Komolytalan kérdésre nem lehet komoly választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!