Európa 50 év múlva gazdaságilag nulla lesz?
a bevándorlók jönnek szaporodnak és kiturják az őslakosokat. Németországból sokan amerikába kanadába ausztráliába mennek.
Mi lesz ennek a következménye?
Internacionálé
Világbéka, Paradicsomlé
59
Jaja. Ha meg belinkelsz valami tényanyagot, akkor jön a legszebb szokás, az " ez nekem nem hiteles, mert nem az én politikai szekértáborom egyik alkotója írta" címre keresztelt vérhányás.
69
Kivételesen komolyan: te valami unatkozó liberális kolléga vagy, aki így próbál provokálni? Mert ha igen, gratulálok, a soraidból áradó tömény hülyeség engem is megtévesztett párszor már.
Ha esetleg mégsem ez lenne a helyzet: történelmi példák alapján az ilyen rendszerek a 20-21 században hol működtek, és hol élt bennük jól a népesség huzamosabb ( 20-30 év) ideig?
Nem vagyok provokátor.
Az ilyen "rendszerek" pedig az emberek kialakulása óta a XX. század közepéig tartottak, miközben az a liberális, komcsi, kapitalista hazugságvilág, amit te "a normális világrend"-nek hiszel csak 50-60 éve létezik.
Szerintem semmi baj nem lenne azzal, ha visszatérnénk a régi értékekhez aztán fellépnénk a megszállók visszaverésére, és a területen belül azok ellen akik bomlasztják az európai kultúrát.
Azért írtam, hogy "szélsőjobboldali diktatúra" mert a liberális, demokratikus, szocis rendszer minden régi értékeket tisztelő dolgot beskatulyázott a rettegett "szélsőjobbos" kosárba.
És ilyen értelemben szélsőjobboldali diktatúra a királyság, az ősmagyar fejedelemség, az indián törzsfőnökség, és még sorolhatnám.
69.es :D
Lol. xd
Én sem tudom elhinni, hogy te komolyan beszélsz. :D De reménykedem benne, hogy nem is....
ma 16:17
Valószínűleg korábban már vagy 20-szor lepontoztad, amikor tényeket merészeltem belinkelni, úgyhogy most már akár meg is pukkadhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!