Ilyen lesz európa 300 év múlva?
nem tudom milyen ember agyszüleménye lehet ez az egész... de az biztos, hogy nem komplett. Az egész arra van kihegyezve, hogy a bevándorlók átveszik az irányítást az országban és megalakítják a saját államukat? emberek...
Északra tévedt a pillantásom - Finn Birodalom? WTF? Én nem úgy ismerem a finneket, mint akik állandóan le akarnák rohanni a szomszédos országokat, hogy birodalmat alapítsanak... mit keresnek a lengyelek az Egyesült Királyságban, miért foglalnák el a négerek Franciaországot, mit keresnek muszlimok Svájcban????
És utoljára... Skandináv Rasszista Államok - MIVAAAAN? Szerintem Európában nem pont Skandinávia az a hely, ahol virágzik a rasszizmus...
Ez egy beteges agyszülemény.
a magyar dolog gondolom az őshazára utal, a többi talán a bevándorlók és éledő kisebbségi tudatatnak tudhatók be, skandinávia pedig a norvég gyilkos álomképe
de inkább mondjátok el ti a véleményeiteket, én értem hogy van véleményetek de részletesebben
#6 vagyok szerintem már részletesen kifejtettem... a norvégokkal meg mi van? Most amiatt kell így gondolkozni, hogy az egy Breivik halomra lőtt egy csomó embert?
Mindenhol vannak agyilag defektes emberek - nézz körül ezen az oldalon. Ez egy erősen eltorzított jövőkép, ami biztos, hogy nem fog valóra válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!