Félholtra verték a toulouse-i zsidó iskola egyik diáklányát. Vélemények?
A kuruc.info zsidó-muszlim meccsnek titulálja az esetet, a kommentelők ujjonganak, egy-két ember leszólja őket. A többi hírportál nagyjából semleges, tényeket tudósít.
Szerintem sürgősen gátat kellene vetni az ilyen eseményeknek, én nagyon szigorúan büntetném, ha valakit nemi identitása, vallási vagy etnikai hovatartozása miatt támadnának meg. Ti mit gondoltok erről?
" Problémád van a magyarokkal?"
Nekem nem a magyarokkal van bajom, hanem a jobbikosokkal és a szélsőjobbosokkal. Ők nem magyarok, hanem a magyarokon élősködők, akiknek nincsen helye ebben az országban mert ez nem az ő hazájuk.
"Az előbb meg Trianon-emlékmű ellen kardoskodtál, akkor ezek szerint az oláhoknak meg a többi jöttmentnek van helye az országban, a magyaroknak meg nincs?"
Fogd már fel, hogy a magyarságot nem lehet trianon emlékművel megvenni. Akárhogyan próbáljátok.
"Az előbb meg Trianon-emlékmű ellen kardoskodtál, akkor ezek szerint az oláhoknak meg a többi jöttmentnek van helye az országban, a magyaroknak meg nincs? Ja hát amúgy tényleg felháborító, hogy ezek a gój magyarok államot mertek alapítani maguknak."
Ha csak egy csepp vér is csordogál benned, amit nem tudsz Álmosig visszavezetni, akkor te is csak egy jöttment vagy. Ráadásul egy olyan, amelyik mocskolódik.
Mi köze annak az én vérvonalamhoz, hogy a románok elfoglalták Magyarország harmadát?
Mocskolódom? Kivel szemben? Idézd már be.
"Mi köze annak az én vérvonalamhoz, hogy a románok elfoglalták Magyarország harmadát?"
Előbb még jöttmenteztél meg oláhoztál, tehát az embereket a vérvonala szerint osztályoztad. Mostmár ennek mégsincs jelentősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!