Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Félholtra verték a toulouse-i...

Félholtra verték a toulouse-i zsidó iskola egyik diáklányát. Vélemények?

Figyelt kérdés

A kuruc.info zsidó-muszlim meccsnek titulálja az esetet, a kommentelők ujjonganak, egy-két ember leszólja őket. A többi hírportál nagyjából semleges, tényeket tudósít.

Szerintem sürgősen gátat kellene vetni az ilyen eseményeknek, én nagyon szigorúan büntetném, ha valakit nemi identitása, vallási vagy etnikai hovatartozása miatt támadnának meg. Ti mit gondoltok erről?

2012. júl. 5. 23:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
16%
Linkeljétek már be a kokárdás kislányos sztorit, mert nem mindenki ismeri, köszi
2012. júl. 6. 20:24
 52/67 anonim ***** válasza:
16%
Megtaláltam, bocs!
2012. júl. 6. 20:25
 53/67 anonim ***** válasza:
32%

Alig antiszemita a sértett család:

http://www.youtube.com/watch?v=AMgERLOnt9c

2012. júl. 6. 20:30
 54/67 anonim ***** válasza:
47%
A sámán azt mondta, hogy hazugság volt amit állítanak. Én képtelen vagyok elhinni, hogy 9 millió ember közül kinézett egyet a kokárda miatt... főleg így elnézve az egész árpádsávos famíliát.
2012. júl. 6. 20:34
 55/67 anonim ***** válasza:
50%

"Alig antiszemita a sértett család"

Bizony, a mocsok. Képesek voltak feljelenteni valakit, aki jóelőre jelezte a nyakában lévő csillaggal, hogy érinthetetlennek tekinti magát.

2012. júl. 6. 20:43
 56/67 anonim ***** válasza:
43%
Sosem fogjuk megtudni mi történt itt valójában, mert csak a kurucinfo cikkezett róla.
2012. júl. 6. 22:37
 57/67 anonim ***** válasza:
28%

"Elég gyerekes az érvelésed. Bezzeg a zsidók, mi?"

Mégis ki mással van itt a probléma. Mindig ők keverik a szrt. Jaj hogy így beszóltak nekik, jaj, lefestették a 2000dik holokamu szobrukat. Ebben az országban számos népcsoport él, mégis mindig csak a cickányokról meg a bibsikről lehet hallani.

2012. júl. 6. 23:29
 58/67 anonim ***** válasza:

"Mégis ki mással van itt a probléma. Mindig ők keverik a szrt. Jaj hogy így beszóltak nekik, jaj, lefestették a 2000dik holokamu szobrukat"

Akkor sok közös van bennetek jobbikosok között és a zsidók között. Nektek egy mondattal meg lehet sérteni a 2006-ban a nagy büdös semmiből felébredt ősmagyarságotokat (amivel az öszödi beszéd előtt nem is foglalkoztatok). Ajvékoltok, ha valaki megszólja, hogy fárasztó az, hogy kibetonoztok egy n+1-edik (kamu)trianon emlékművet.

2012. júl. 7. 07:42
 59/67 anonim ***** válasza:
Aki "holokamuzik", annak üzenem, hogy átok visszaszáll.
2012. júl. 7. 08:10
 60/67 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon egyszerű a helyzet. Problémád van a magyarokkal? Kívül tágasabb. Még ma csomagolhatsz, jöttmentkém.
2012. júl. 7. 09:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!