Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Félholtra verték a toulouse-i...

Félholtra verték a toulouse-i zsidó iskola egyik diáklányát. Vélemények?

Figyelt kérdés

A kuruc.info zsidó-muszlim meccsnek titulálja az esetet, a kommentelők ujjonganak, egy-két ember leszólja őket. A többi hírportál nagyjából semleges, tényeket tudósít.

Szerintem sürgősen gátat kellene vetni az ilyen eseményeknek, én nagyon szigorúan büntetném, ha valakit nemi identitása, vallási vagy etnikai hovatartozása miatt támadnának meg. Ti mit gondoltok erről?

2012. júl. 5. 23:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
90%

"Jaj, ez a folyamatos cigányozás! És a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosság, amikor szépen állomásról állomásra mentek a névtelen elkövetők az smafu?"

Igen, volt _egy_ ilyen sorozat, összesen 6 roma halálos áldozattal. Aljas tett volt, az elkövetők a ~8.5milliós többségi társadalom tagjai közül kerültek ki. Ha 2009-et tekintjük "bázisnak", akkor kicsit több, mint 3 év alatt a 8.5M "rasszista magyar" 6 romát gyilkolt meg aljas módon.

Tudsz-e valamiféle "tippet" adni arra nézve, hogy ezalatt a kicsit több, mint 3 év alatt a ~1M roma népesség deviáns rétege hány "magyar" embert ölt meg brutálisan, esetenként rasszista indittatásból?

2012. júl. 6. 14:55
 32/67 anonim ***** válasza:
37%

Nemi identitás, vallás, vagy hovatartozás? Ez a gyakorlatban az, hogyha zsidó vagy cigány vagy, és sérelem ér, akkor nagyon nagy a felfordulás, ha meg csak egy kis magyar a sok közül, le se szrnak. Így van ez.

Amúgy egyet értek veled.

Mondjuk van pozitív példa is. Van ez a hovatartozás törvény, amit ugye a kis cickányokért hoztak meg, hogy majd jól lecsukhassák a gonosz gárdistákat. Azóta több bírósági ügy is volt, mikor cigányokat vittek elő, mert valakit azért akartak megölni, mert magyar. (belvárosi diák esete, halál a magyarokra botos támadás, stb, stb...)

Az esetről az a véleményem, hogy elítélem, röviden, tömören. Valószínűleg a lányt sokan verték meg jó tetű szokás szerint.

2012. júl. 6. 15:15
 33/67 anonim ***** válasza:
64%
Egyet értek a 31-essel. Egyes becslések szerint a rendszerváltás óta 3000 súlyos, vagy halálos áldozata volt a cigányok szadista támadásainak. Persze ez csak felbecsülés, de jogos becslés.
2012. júl. 6. 15:17
 34/67 anonim ***** válasza:
67%
No, ideértek a liberális pontozművészek is...
2012. júl. 6. 15:58
 35/67 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy nem lány volt az áldozat, hanem fiú, nem értem az MTI hogy lehet ennyire dilettáns, hogy a 'fiatal férfi' szót diáklánynak fordítja.

[link]

2012. júl. 6. 17:29
 36/67 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem az már mindennek az alja, hogy vallási okokból vernek meg egy LÁNYT FÉRFIAK. Persze azért milyen szépen ki tudtak állni a kurucosok amikor valami nagymagyar kislány odaszólt valami zsidónak az meg fülön csapta. Még a bocsánatkérést is kiharcolták. Itt miért nem érvényesítik magukat?
2012. júl. 6. 17:36
 37/67 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó igazad van, de kérlek olvasd el amit előtted írtam: az áldozat és az elkövetők is fiúk voltak ez esetben, az MTI elírta.
2012. júl. 6. 17:45
 38/67 anonim ***** válasza:
11%

"Persze azért milyen szépen ki tudtak állni a kurucosok amikor valami nagymagyar kislány odaszólt valami zsidónak az meg fülön csapta."

Zsidajkám, mit szólnál, ha a hazádban, Izraelben odamennék egy nagyzsidó dávidcsillagos kislányhoz, és lekevernék neki egyet?

2012. júl. 6. 17:49
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az már mindennek az alja, hogy vallási okokból vernek meg egy LÁNYT"

Miért, ha nem vallási, hanem politikai okokból ütnek meg mondjuk egy 13 éves kislányt (mint a példádban szereplő esetben), az nem felháborító különösen akkor, ha a támadó nem "odaszólásra" reagált, "csupán" a nemzeti színeket hordozó kokárda irritálta?

Ha már csúsztatsz, legalább nézz utána a sztorinak.

Egyébként igen: a "nagy-nagy antiszemita Magyarországon" nem verték bucira a dávidcsillagot pajzsként viselő Fok Balázst, hanem bíróság elé vitték. A nyamvadt rasszisták, mi?

Érdemes egyébként megnézni a "bocsánatkérést", amelyben természetesen egyszer sem hangzik el Fok "úr" részéről a "bocsánat" szó, helyette kinyilatkoztat:

"Bennem megvan a megbékélési szándék, és ha a másik fél ezt elfogadja, szeretném az ügyet itt és most a békesség kedvéért lezárni" (szó szerint idéztem).

Érdekes módja a "bocsánatkérésnek", de neki lehet, a dávidcsillag jó pajzs. Nem mellesleg szintén érdekes tény: a bíroság szerint nem garázdaság egy kokárda miatt kiskorút úgy szájonvágni, hogy a vére eleredjen. Már feltéve, hogy Fok "úrról" van szó.

Ja egyébként ahogy előttem is írták páran, a toulouse-i "lány" úgy mellesleg fiú. Bár feltételezem, hogy a "másság" harcos védelmezőjének teljesen mindegy...

2012. júl. 6. 18:04
 40/67 anonim ***** válasza:
37%

"Zsidajkám, mit szólnál, ha a hazádban, Izraelben odamennék egy nagyzsidó dávidcsillagos kislányhoz, és lekevernék neki egyet?"

Már megint azért cs€sztetsz valakit, amilyennek született. Nem tudom, hogy milyen színű a hajad, de te mit szólnál mondjuk, ha a hajad színe miatt üldöznének. Ennyire nincs benned empátia? Mindenesetre biztos nem vagy keresztény, mert a Biblia nem ezt tanítja.

2012. júl. 6. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!