"ahhoz nekünk magyaroknak semmi közünk, az a zsidóság tragédiája, és nem a mienk."
Oké, de akkor soha ne dicsekejd azzal, hogy a magyarok 13 Nobel-díjat kaptak, mert akkor csak legfeljebb 4-t.
Te az olimpiai érmeink számából is vonj le jó néhányat.
Horthy is beengedett egy csomó menekültet Lengyelországból, rengeteg zsidót is - szerintem őt sem érdemes magyarnak tartanod.
Etter Jenő Esztergom magyar polgármestere a II. világháború alatt magyar zsidókat akart megmenteni és őt is deportálták - ha szerinted úgysem magyarokat öltek meg ott akkor légyszíves vigyél is az emléktáblájához egy díszzsidó feliratot izibe.
Csak egy utolsó kérdés: Te láttál már valaha zsidót? De úgy rendesen, vagy csak a kurucinfóról tolod az okosságot? Elárulom, én sem szeretem őket, de képzeld ugyanolyan tüdeje van mint neked, ugyanúgy levegőt szív és ugyanolyan gondolatai vannak. A zsidók is szoktak szerelmesek lenni, sőt, néha szomorúak is mint a többi ember. Néha meg mérgesek, indulatosak és követelődzőek, mondjuk ha a népüket éppen kiírtották. Te mit szólnál ahhoz, ha a következő nagy háború során szlovák nacioalisták 6 millió magyart kivégeznének, mert mi "bűnös faj" vagyunk? Akkoát jajveszékelnél, hogy még Timbuktuban is heti rendszerességgel megemlékezéseket tartanának.
"Én azt is olvastam, hogy már az Olimpián is akarnak valami megemlékezést..."
Ennek speciel nincs koze a holokauszthoz. Palesztin terroristak betortek Munchenben az olimpiai faluba, es megyilkoltak hat sportolot (ha jol emlekszema szamra).
Horthy is beengedett egy csomó menekültet Lengyelországból, rengeteg zsidót is - szerintem őt sem érdemes magyarnak tartanod.
meg is kapta a hálát érte, lásd a túltenyésztett díszzsidó Dánielt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!