Szerintetek mi lesz, ha a görögök kikerülnek az európai unióból? Ezután felbomlik az egész európai unió 1 hónapon belül?
Ezzel még kiegészíteném az előző hozzá szólásaim, ez szól azoknak akik megtorolnák, felelősségre vonnák a kivándorlókat:
Őket kell megtorolni és felelősségre vonni:
Remélem minél hamarabb felbomlik az Europai unió!
Akkor végre a gazdaságilag gyengébb (PL: Magyarország) országok kizsákmányolásának!!!
Az unió évente a bankokon keresztűl több ezer milliárd forintot "szivatyúz" ki az országból!
Nem eszik olyan forrón a kását,azaz nem engedik el a görögök kezét olyan könnyen.Egy kicsit most mindegyik régi,gazdagabb EU tagállamnak a zsebébe kell nyúlnia,és megoldják a problémát.Egyébként én személy szerint Fidesz szavazó vagyok,de az unióból kezdek kiábrándulni.
Azt remélem,hogy a görögök ki tudnak valamilyen előnyt csiholni ebből az elégedetlenségükből,és az az ilyen sérülékeny országoknak is jó lesz,mint Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Mi a f*szért akarják ezek a magyarokat felelősségre vonni? Mert mertek dolgozni, munkát vállalni? Nem csak segget mereszteni a GYIKen?
Rajta, büntessük meg azokat akik egyetemre jártak és tanultak (mert nekem még érettségim sincs, szóval ők hogy jönnek hozzá), meg akik gyereket szültek, mert hogy jönnek ahhoz hogy gyerekre költsenek pénzt ahelyett hogy nekem adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!