Egy meleg nem lehet igazi nemzeti-érzelmű?
Mindig azt mondjátok, hogy a 'melegség' nemzetietlen, pedig pl Hollandiában fejlett meleg-neonáci kultusz van felvonulásokkal, csak erről a jobb- és baloldali magyar sajtó "elfelejt" beszámolni.
Gondoljatok pl Pym Fortreinre.
"Szeretik a hazájukat a lezbi barátnőid, de gyereket nem akarnak adni neki? Mivel két nő, ezért összesen nég gyermeket kéne adni a hazájuknak, ha szeretik azt. Vagy jobb szeretik kihaltan látni a magyart?"
Ahogy leírtam, szeretnének családot. Csak a magyar törvények jelenleg csak úgy teszik ezt lehetőve, ha egy olyan neművel szexelnek, akihez nem vonzódnak (pl. neked egy pasival kellene), aztán le kellene lépniük a gyerekkel, és csak utána tudnak összeköltözni. Ez a mai magyar törvény.
Hülyeség!! Melegként igenis szeretem a hazámat és nem szégyellem a magyarságomat. Sok dologra büszke is vagyok a hazámmal kapcsolatban, csak arra nem, hogy tele van beszűkült emberekkel, de rengeteggel. Ez a nemzet veszte. Nem tudunk előrelépni, nem tudunk tolerálni. Ezért is tartunk ott ahol.
Nem kell dicsőíteni a melegeket, semmi ilyesmit nem várunk. De békén lehetne hagyni. A meleg felvonulás se a legjobb megoldás az elfogadásra. De már az se állapot, hogy nem mehetünk ki a barátommal kézen fogva az utcára. És ne gyertek azzal, hogy nem akartok melegek látni csókolózni és smárolni az utcán… mert ilyet nem is lehet látni. Egyik meleg se tenné ki magát annak, hogy utána ott megalázzák. Melegként a felvonulást se támogatom, de évente egyszer nyíltan melegeket látni az utcán nem olyan nagy durranás. Nem ettől fog összeomlani az ország.
Egyébként, ha meg gyerek alapon nézzük a dolgot… akkor tessék, érettségi után rögtön lehet házasodni és jöhet a gyerek. Kedves heteró barátaim, minek húzzátok az időt? Minél hamarabb legyen gyerek, mert az kell az országnak. Addig, amíg nem adtatok gyereket addig nem is lehettek igazi nemzeti érzelműek. Nem kell tovább tanulni, minek az, még a végén tudtok majd gondolkodni…
22 meleg F.
Szerintem egy meleg is lehet hazaszerető.Ismerek jobbikos melegeket is.
Lehet gyereket nem ad de ő is magyar adófizető és dolgozó ember.Na , de egy meddő nő vagy férfi sem tud gyereket adnia nemzetnek.Akkor ők is csak másodosztályú állampolgárok?Nem "árják"?
Nem normális melegnek lenni. És?
Füstöt szívni a tüdődbe sem normális mégis hányan teszik és még nekik áll feljebb ha korlátozzák hogy hol tehetik meg. A dohányzás számos fejlődési rendellenességet okozhat gyerekeknél. A dohányosoknak az a célja hogy fogyatékosokkal árasszák el Magyarországot mert egy retardált népséget szívesebben fogadnak el népüknek mint egy egészségeset?
A mozgássérültség sem normális. Az utcán aludni sem normális. Tintát tűvel a bőrödbe injektálni sem normális. Kismillió dolog van ami nem nomrális de egyiknek sincs semmi köze ahhoz vagy befolyása afelett hogy az ember hogyan viszonyul a saját nemzetéhez.
*sick of your shit
Előzőhöz
Sok dolog van ami nem normális, és kötelességünk, hogy mindezen problémákat a maga nemében kezeljük.
A betegeket meg kell gyógyítani. A homokosok betegek, ezért nem utálom, hanem sajnálom őket, mert a személyiségükre is kihat a betegségük, sőt azonosulnak vele és szeretik azt. Bizony, először pszichológiai értelemben kéne kezelni, vagyis az első lépés az lenne, hogy szembenézzenek a betegségükkel, és elfogadják azt annak, ami. Csak azután, saját maguk is nagy segítség lehetnek a bajuk legyőzésében és a fizikai, teljes gyógyulásban.
Ennyi, pontozzatok le. Leszrom.
Gondjoatok bele, ha lenne egy olyan emberi faj ami alapjába véve meleg lenne, meddig maradna fent?
nemsokáig mert nem tudna szaporoodni, a természet alaptörvénye hogy egy faj tudjon szaporodni és fentartani magát..
alapjába véve az emberek hány százaéka meleg?
amíg a melegek az össznépességhez képest kissebségbe vannak nehezen tekinthető normálisnak és nem csak egy mellékvágánynak vagy betegségnek..értelmezhetjük bug-nak is(programhiba).
Ha a melegek fiú-fiú,lány-lány tudna természetes módon utódot nemzeni akkor normális lenne, így viszont nem az mert nem tud vagyis kihalásra van ítélve természetes módon én ezért nem tudom normálisnak tekinteni...
Amúgy nem sértegetés meg bántásból mondom de szerintem ez mindne csak nem normális...
gyereket meg hagyjuk...egy gyereknek normális/természetes családi háttér kell anya és apa és nem két anya meg két apa...
az iskolába is és az életbe is rengeteg atrocitás érhetné ebből kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!