Egy meleg nem lehet igazi nemzeti-érzelmű?
Mindig azt mondjátok, hogy a 'melegség' nemzetietlen, pedig pl Hollandiában fejlett meleg-neonáci kultusz van felvonulásokkal, csak erről a jobb- és baloldali magyar sajtó "elfelejt" beszámolni.
Gondoljatok pl Pym Fortreinre.
3: Nem ismerek egyetlen meleget sem ebből következően ismerőseim 100% heteronak mutatkozik. Szerintem elmondható, hogy mindegyikük hajlamos idegen kultúrákat éltetni, jelentsen ez bármit is.
Amúgy én úgy tudtam, hogy nyelvében él a nemzet (Az angoloknak ez a szerencséje, vagy inkább a weste)
a melegséggel semmi baj nincs..azon kívül h nem normális és nem szabadna úgy kezelni, mintha normális lenne mert nem az!!!
és ne fogadhassanak gyereket mert azzal meg tönkre teszik egy ember életét nagy eséllyel...
ezen felül legyenek otthon melegek, ok, legyenek nekik ugye meleg bárok, de ne vonulgassanak az utcán...
miért nem lehet maguknak megtartani?
Például azért nem tudják maguknak megtartani mert egyesek valódi bizonyítékok nélkül kardoskodnak azért, hogy ne fogadhassanak örökbe meleg párok. Mert miért is, meleggé válik a meleg szülők gyereke? Eddig nem úgy volt, hogy a homoszexualitás betegség amit az orvos gyógyít?:P Azok a kutatások se számítanak amik arra utalnak, hogy genetikai okai vannak a homoszexualitásnak ennélfogva egy örökbefogadott gyerek valószínűleg nem válik automatikusan meleggé?
Elárulom ilyen téren folytak már kutatások és nem téged támasztanak alá!:)
tegnap 23:36
Te mit adtál az országnak? Gyereket? Hát, ahhoz nem kell valami nagy teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!