Mit tesz egy igazi keresztény, ha az egyik - hozzá közelálló - barátjáról kiderül, hogy homoszexuális?
Én úgy tudom, hogy a keresztények kötelessége, hogy segítsék barátaikat, sőt felebarátaikat (nem barátaikat) is . Úgy tud segíteni egy eresztény ember a homoszexuális (beteg) embertársán, ha
1) elfogadja, és nem cikizi miatta
2) a homoszexualitás bizonyos mértékig gyógyítható, tehát segíti a gyógyulásban (Régen ez természetes volt, ha vaalki ilyen hajlamokat érzett magán, az ment az orvoshoz, és ki lehetett gyógyítani, akarat kérdése volt, hogy hogyan, azt nem tudom)
3) nemcsak nem cikizi, hanem nem is emeli ki ezt a betegségét, nem menőzik vele, hogy neki milyen "különleges" barátja van, és a barátját sem támogatja abban, hogy ilyen téren mutogassa magát
Keresztény (emberi méltóságot megőrző) szempontból a homoszexualitás nem normális, nem egészséges viselkedés. (nem úgy, mint manapság ezt egyre többen tartják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!