Miért van az, hogy az USA, Izraelnek, stb. -nek lehet atombombája, de Iránnak nem?
Ha a zsidókat annyira zavarja az atom, akkor miért nem szereli le a sajátjait is?
Egyébként Magyarországnak, Romániának és Németországnak sem lehet atombombája, nem csak azért mert gyengék, hanem mert rossz oldalon álltak a II. VH. ban.
Ne várj ezektől a barmoktól magas színvonalú társalgást... Ezek akkor is lepontozzák az embert, ha igazat mond. Én azt mondtam, hogy létezik egy bankárokból álló árnyékkormány / háttérhatalom , érvekkel alátámasztottam a dolgot, és ezek ellenére lepontoztak.
De szerencsére van néhány olyan ember, aki azt mondja, hogy az tény, hogy a bankárok politizálnak.
Gondolkozóó
Irán "perzsa, de én az arab-tenger részének tekintem"
Tévesen, nemcsak Szaúd-Arábia, de az öböl-menti arab országok is szemben állnak vele. ( Jobban félnek Irántól, mint Izraeltôl. )
"a hangsúly a vallásoson van..."
Nem, a hangsúly a VALÓSÁGON van. :)
"vallásos zsidóval akartam racionális érveken alapuló vitát folytatni?"
"Az elsô korty a természttudomány serlegébôl ateistává tesz, a serleg alján azonban I-ten vár." ( Werner Heisenberg ( Nobel -díjas fizikus, a kvantummechanika megalkotásáért kapta 1933-ban ) - ha vki, ô igazán ismerhette a "serleg" teljes tartalmát :) )
++++
Kérdezô, szokimondo01, Haggard
Mégegyszer: Iránnak azért nem lehet, mert aláírta, hogy nem lesz.
USA-nak azért lehet, mert amikor az egyezmény aláírták, már volt, és csak valamennyinek a leszerelését vállalta, meg azt, hogy nem adja tovább. ( Ugyanígy a többi, akiknek akkor már volt. )
Izraelnek, Indiának, Pakisztánnak azért lehet, mert NEM ÍRTAK ALÁ semmi ilyet.
Haggard
Irán hazudik: a NAÜ megállapította, hoigy legalább 70 kg legalább 20%-ra dúsított uránt állított eddig elô, ami CSAK bombához kellhet, 2 ( kettô ) bombához elegendô.
Békés célra CSAKIS 6% alattit használnak, azért, hogy semmiképp ( akár Fukushimához hasonló esetben SE ) viselkedhessen bombaként. ( 6% alatt ugyanis fizikailag lehetetlen, a kritikus tömeg minden határnál nayobb ).
+++++
Gondolkozóó
Azt értéstek már meg, hogy Izrael, vagy az USA NEM AKARJA megámtNI Iránt. Gazdasági szankciókat alakalmaznak és van rá remény, hogy lesz eredménye. Ezesetben a támadás fel sem merül. Azonban az, hogy Irán megszerzi a KÉPESSÉGET atombomba elôállítására, USA számára "vörös vonal", tegyük hozzá, teljesen jogosan, mivel Irán fenyegeti a térség békéjé. Így vélekednk az öbölmenti államok is egytôl egyig. ( Azok Szaud Arábiát is beleértve nem Izraelt féltik, hanem saját magukat. ) Ettôl függetlenül, a legtöbbnek jó és élénk gazdasági kapcsolatai vannak Izraellel, kivált a "Palesztin" Önkormányzatnak, mert az adok-kapok csak a politikai szájkarae szintjén megy, a hétköznapi életben az emberek épelméjüek. ( (Mérsékelt) tisztelet a kivételnek. )
„Irán állítja, hogy ő csak békés célokra használja az atomerőműveit és nem fegyvergyártásra.”
Akkor miért nem engedi, hogy ezt ellenőrizzék?
nneddudgi
Ne hazudj! Az atombombában 85% fölött kell hogy legyen a 235-ös urán részaránya. Azért az a 20% elég messze van. Ráadásul forrást adhatnál...
Azt értéstek már meg, hogy Izrael, vagy az USA NEM AKARJA megámtNI Iránt. Gazdasági szankciókat alakalmaznak és van rá remény, hogy lesz eredménye. Ezesetben a támadás fel sem merül."
Te tényleg, kit akarsz átverni?
Minden héten arról cikkeznek, hogy mikor és hogy támadja meg Izrael Iránt. Az USA-t pedig be akarják ebbe vonni.
Tényleg ennyire hülyének/tájékozatlannak nézel minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!