Az arabok és a zsidók miért nem szeretik egymást?
és persze Izrael akarna élelmet, építőanyagot stb vinni de a szemét Hamasz nem engedi be. Gratulálok az abszolút hiteles és kétoldalú zsidó médiához. Gondolom "az izraeli" vagy.
Sőt, csak a demokráciát és rendet akarják elvinni Gázába mikor alkalmanként szétlőnek mindent, mert a szemét Hamasz civilek mögé bújik. Ismerős a mese. Legjobb mikor Izrael azt mondja, hogy semmi rendellenes nincs náluk, minden szabályszerű, hiszen erkölcsösek, és ők látják legjobban ezeket. Mintha az SS és a Gestapo járt volna el anno a háborús bűnök kivizsgálásában. Bezzeg a Goldstone jelentéssel mit is csináltak? Ja igen, széttépték a Knesszetben.
Nyelvileg SEM vagyunk rokonok a finnekkel.
Ezen a finnek ma hangosan röhögnek. Finnektől tudom. Náluk érettségin már nem tanítják. Tulajdonképpen az egész világ szakad a röhögéstől a so genannte MTA teljesen idióta és ostoba álláspontján.
De hát nem baj az.
Kedves utolsó, kérlek nézd meg az alábbi linkeket.
Ezek után sértődöttséged miatt tudom, hogy nem fogsz reagálni, de ha mégis, szívesen válaszolok rá. Addig is a vitát én nyertem, ugyanis ha genetikailag nem is, de nyelvileg mindenképpen a finnek rokonai vagyunk. Az állításod mindenesetre, hogy Finnországban nem is tanítják a finn-ugor nyelvrokonságot megdőlt:
a finn wikipédián is fel van sorolva a magyar (unkari) a manysival(mansi) és a hantival(hanti) együtt. Mellette ott van a számi is (a lapp nyelv-saame)
Legközelebb gondold meg miben hazudsz, mert lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!