Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USÁ-ban a demokratákkal...

Az USÁ-ban a demokratákkal vagy a republikánusokkal értesz inkább egyet? Ha amerikai lennél melyikre szavaznál és miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 12:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a demokratákkal.

17/f

2012. aug. 13. 18:58
 22/29 anonim ***** válasza:

"Nekem azért tetszenek a republikánusok, mert Fideszes vagyok és a republikánusok a legjobban a Fideszre hasonlítanak."

Inkább az MDF-re!

2012. aug. 13. 19:21
 23/29 anonim ***** válasza:

"George W. Bush volt szerintem az eddigi legjobb amerikai elnök, kár, hogy 2-szer már volt elnök ezért mégegyszer nem lehet."

Jól átmosták az agyadat. Na ne, hogy jobb volt, mint Reagen, vagy Kennedy, vagy Georges Washington?

2012. aug. 13. 19:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Egyébként Bush külpolitikája volt elég szar, a belpolitikájáról nem lehet túl sokat hallani igazán. Mondjuk a válságot azzal(is) robbantotta ki, hogy republikánus létére demokrata gazdaságpolitikát választott, és pénzt pumpált egy szarul teljesítő vállalatba.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy Al Gore milyen huncut módszerekkel kezelte volt 9/11-et.

2012. aug. 13. 23:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát én kettô közül inkább a Republikánus pártra szavaznék. Azok legalább tudják irányítani az országot, míg a Demokraták csak rombolják. Folyamatosan csak ígérgetnek, de nem csinálnak semmit! Amúgy ha már szóba jött Bush, akkor én is egyetértek vele, hogy háborút indított, minek kellett az araboknak le rombolni azt a két tornyot?
2012. dec. 16. 15:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Te sem vagy valami tájékozott: Iraknak mi köze volt az ügyhöz?
2012. dec. 16. 20:52
 27/29 anonim ***** válasza:
Mér, han én lennék az elnök és egy 2001-es eseményhez hasonló eset történne, akkor- még ha nem is indítanék háborút- akkor sem hagynám csak úgy ezt az egészet, hogy ez a mocskos arab népség csak úgy rombolgasson. Mert lehet, hogy ma ezt rombolják le, másnap az USA összes épületét, következő nap meg már a világ összes épületével ezt tennék, ahogyan ismerem őket!
2012. dec. 23. 21:33
 28/29 cydor válasza:

utolsó

vicces, hogy beveszed a média által tolt maszlagot. egyébként meg a politika azt teszi, amit a tőke követel. lehet akármilyen is a nézetük, ha a fegyverlobbinak háború kell akkor háborúzni fognak, ha a gyógyszerlobbinak van igénye annak tesznek eleget stb.

és igen mostmár egyre inkább a magyar nagy pártok is a nagytőkések irányítása alatt vannak, csak ez egy is országnál kevésbé látványos (bár van öszödi beszéd, meg trafikmutyi stb, de ez is cak paraszvakítás, hogy eltereljék a figyelmet a nagyobb rablásokról)

szóval majdnem mindegy hogy melyik irányzat az erősebb, csak abban a kérdésben döntenek a meggyőződésük szerint amibe nem szól bele valami lobby

2014. máj. 10. 12:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Egyértelműen demokrata!
2014. aug. 24. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!