Az USÁ-ban a demokratákkal vagy a republikánusokkal értesz inkább egyet? Ha amerikai lennél melyikre szavaznál és miért?
Egyértelműen a demokratákkal.
17/f
"Nekem azért tetszenek a republikánusok, mert Fideszes vagyok és a republikánusok a legjobban a Fideszre hasonlítanak."
Inkább az MDF-re!
"George W. Bush volt szerintem az eddigi legjobb amerikai elnök, kár, hogy 2-szer már volt elnök ezért mégegyszer nem lehet."
Jól átmosták az agyadat. Na ne, hogy jobb volt, mint Reagen, vagy Kennedy, vagy Georges Washington?
Egyébként Bush külpolitikája volt elég szar, a belpolitikájáról nem lehet túl sokat hallani igazán. Mondjuk a válságot azzal(is) robbantotta ki, hogy republikánus létére demokrata gazdaságpolitikát választott, és pénzt pumpált egy szarul teljesítő vállalatba.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Al Gore milyen huncut módszerekkel kezelte volt 9/11-et.
utolsó
vicces, hogy beveszed a média által tolt maszlagot. egyébként meg a politika azt teszi, amit a tőke követel. lehet akármilyen is a nézetük, ha a fegyverlobbinak háború kell akkor háborúzni fognak, ha a gyógyszerlobbinak van igénye annak tesznek eleget stb.
és igen mostmár egyre inkább a magyar nagy pártok is a nagytőkések irányítása alatt vannak, csak ez egy is országnál kevésbé látványos (bár van öszödi beszéd, meg trafikmutyi stb, de ez is cak paraszvakítás, hogy eltereljék a figyelmet a nagyobb rablásokról)
szóval majdnem mindegy hogy melyik irányzat az erősebb, csak abban a kérdésben döntenek a meggyőződésük szerint amibe nem szól bele valami lobby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!