Egyébként tokmindegy, melyik van hatalmon, hiszen az amerikai kormány nem fuggetlen már legalább 100 éve. Megmondta ezt már Wilson is.
2012. jan. 11. 14:38
12/29 Hajdu Peter válasza:
Semelyikre ,mert egyik sem fog hozni valtozast se Amerikara , se az Amerikai nepre , se a vilagra . Amerika egy csodalatos orszag , egy csodalatos nemzet , de nekik azthiszem ujra ki kellene vivniuk a sajat fuggetlenseguket , es sajat szabadsagukat Amerikan belul .
2012. jan. 11. 14:47
13/29 anonim válasza:
A Fideszre hasonlít? Kedves kérdező, szerintem művelődj.
2012. jan. 11. 16:19
14/29 anonim válasza:
"A Fideszre hasonlít? Kedves kérdező, szerintem művelődj."
Pedig nem mondott hülyeséget. Az egykulcsos adó például elég "republikánus" intézkedés.
2012. jan. 11. 16:23
15/29 anonim válasza:
Épp azért (is) lennék inkább demokrata, mert a republikánusok hasonlítanak a fideszre. :P
2012. jan. 11. 17:40
16/29 escrogar válasza:
Ez a jelölttől függ. A nagy általánosságban vett republikánusoknál mérsékeltebb, de a demokratáknál radikálisabb jelöltet várnék el.
2012. jan. 11. 20:17
17/29 anonim válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval, Ron Paul. Ha nem őt indítanák, hanem valami hitgyülis barmot (van rá esély) vagy ezt a Romney-t, akkor nem mennék el savazni.
2012. jan. 13. 15:14
18/29 A kérdező kommentje:
George W. Bush volt szerintem az eddigi legjobb amerikai elnök, kár, hogy 2-szer már volt elnök ezért mégegyszer nem lehet.
2012. jan. 13. 16:39
19/29 anonim válasza:
George W. Bush, aki olyan sikeresen tette tönkre az USA hírnevét, mint korábban senki, és aki fölösleges háborúkat indított? Hajjaj, kérdező, tényleg művelődnöd kellene.
2012. jan. 13. 16:48
20/29 anonim válasza:
Republikánusok: Háborúpártiság, vallási fanatizmus, szabad fegyvertartás, elcseszett drogpolitika stb...
Inkább a demokraták, bár az abortusz liberalizálásával nem értek egyet, de mégis jobban kedvelem őket.
Sajnos nincs ott más lehetőség pl. zöldpárt, ami a környezetvédelemre is figyel, humanista (abortusz korlátozása), liberális sok tekintetben (pl. lehet füvezni, és nem ragaszkodik az ortodox szerzői jogi törvényekhez, korlátozza a genetikailag módosított termékek forgalmazását) stb...
Apropó: Ott a GM cuccok termesztésénél forgalmazásánál a két párt milyen állásponton van? Melyik mennyire megengedő vagy elutasító?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!