Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitler új megvilágításban....

Hitler új megvilágításban. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

A Jobbik lapja nagyon szép és megható, már-már Wass Albert művészi magasságait súroló novellát közölt a Führerről, melyből kiderül, hogy a béke és szeretet nagykövete volt. Nem vette volna lelkére, ha egy atomfegyver sok millió ártatlan ember halálát okozná:

[link]

Én nagyon meghatódtam, és elgondolkodtam azon, hogy egy posztumusz Nobel-díjat megérdemelne, de akár a boldoggá avatását is lehetne kezdeményezni Vatikánban. Nektek is tetszik?

2011. dec. 21. 14:36
1 2 3 4
 31/33 mustafa33 ***** válasza:

29.

Ami Dzsingiszkánt, a mongolokat és Judzsmugin Cedembal elvtársat illeti olvasd el "Molnár Gábor Négy hágó sziklavadonában" -t.

2012. jan. 15. 19:30
 32/33 anonim ***** válasza:
9%

Igen , ő egy igazi hazafi volt.

38/F

2012. jún. 14. 21:47
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Adolf Hitler egy igazi hős volt!

Azt nem tudom, hogy amit a cikkben írnak, az igaz-e- nem vagyok benne biztos, hogy készen volt már akkoriban az atombomba-, viszont Adolf Hitler bizonyos fegyvereket valóban nem engedett a katonáinak, hogy használjanak.

Mivel Ő maga is katonaként harcolt még az első világháborúban, egy gáztámadásban pedig súlyosan megsebesült, majdnem az életét vesztette, soha nem engedte a kazonáinak, hogy vegyi fegyvereket használjanak.

Több olyan nyilatkozatot is tett, hogy a nőkre és a gyermekekre a háború ideje alatt is tekintettel kell lenni, ellenük nem hajlandó harcolni.

Több szempontból is nagyon emberséges volt.

Nem szerette a háborúkat, hanem szükséges rossznak tartotta őket.

A hazájáért pedig mindent megtett, amit csak meg tudott tenni.

Egy igazi hazafi volt.

Nyugodjon békében!

2021. jan. 3. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!