Hitler új megvilágításban. Mit szóltok hozzá?
A Jobbik lapja nagyon szép és megható, már-már Wass Albert művészi magasságait súroló novellát közölt a Führerről, melyből kiderül, hogy a béke és szeretet nagykövete volt. Nem vette volna lelkére, ha egy atomfegyver sok millió ártatlan ember halálát okozná:
Én nagyon meghatódtam, és elgondolkodtam azon, hogy egy posztumusz Nobel-díjat megérdemelne, de akár a boldoggá avatását is lehetne kezdeményezni Vatikánban. Nektek is tetszik?
29.
Ami Dzsingiszkánt, a mongolokat és Judzsmugin Cedembal elvtársat illeti olvasd el "Molnár Gábor Négy hágó sziklavadonában" -t.
Igen , ő egy igazi hazafi volt.
38/F
Szerintem Adolf Hitler egy igazi hős volt!
Azt nem tudom, hogy amit a cikkben írnak, az igaz-e- nem vagyok benne biztos, hogy készen volt már akkoriban az atombomba-, viszont Adolf Hitler bizonyos fegyvereket valóban nem engedett a katonáinak, hogy használjanak.
Mivel Ő maga is katonaként harcolt még az első világháborúban, egy gáztámadásban pedig súlyosan megsebesült, majdnem az életét vesztette, soha nem engedte a kazonáinak, hogy vegyi fegyvereket használjanak.
Több olyan nyilatkozatot is tett, hogy a nőkre és a gyermekekre a háború ideje alatt is tekintettel kell lenni, ellenük nem hajlandó harcolni.
Több szempontból is nagyon emberséges volt.
Nem szerette a háborúkat, hanem szükséges rossznak tartotta őket.
A hazájáért pedig mindent megtett, amit csak meg tudott tenni.
Egy igazi hazafi volt.
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!