Hitler új megvilágításban. Mit szóltok hozzá?
A Jobbik lapja nagyon szép és megható, már-már Wass Albert művészi magasságait súroló novellát közölt a Führerről, melyből kiderül, hogy a béke és szeretet nagykövete volt. Nem vette volna lelkére, ha egy atomfegyver sok millió ártatlan ember halálát okozná:
Én nagyon meghatódtam, és elgondolkodtam azon, hogy egy posztumusz Nobel-díjat megérdemelne, de akár a boldoggá avatását is lehetne kezdeményezni Vatikánban. Nektek is tetszik?
Az amerikaiak az atombomba vonatkozásában nem annyira Hitlertől féltek. Mire belátható, tervezhető állapotra került, Európában a háború lényegében eldőlt. És azt tudták az USA-ban is, hogy előttük nincs senki, csak mögöttük. Itt volt 2 érdekelt szövetséges is.
Viszont Japán ellen lényegében egyedül voltak, a másik kettő nagyon csak szavakban volt a harc mellett. A kérdés az volt, hosszabb atombombamentes, vagy rövidebb atombombás változat legyen. Az utóbbinál döntöttek.
A Jobbikra és Hitlerre nem érdemes szót vesztegetni. Az előbbi üzemszerűen hazudik, az utóbbi múlt.
Nagyon megható történet volt, majdnem elsírtam magam.
Jól mutatja, hogy Adolf milyen emberszerető volt, nem akart milliókat megölni, kivéve ha zsidókról van szó :)
"Kedves kérdező, tudod, hogy a Mein Kampf -ban hogyan vélekedik és miként, milyen minőségben jelöli meg a magyar népet és milyen jövőt szán neki Hitler?"
Tudom. A szlávokkal egyetemben undorodik tőlünk, magyaroktól.
# 1/18
többek közt a világ legpusztítóbb háborúját,Európa vészesen csökkenő lakosságát,Európa elkorcsosodását és többek közt Európa hatalmi szerepének végét...
# 4/18
Kommunista ideológia 4X több embert ölt meg!!!
Ez a cikk meg szánalom már az h Kuruc infós az árulkodik.
Kérdező:
Igen, minket magyarokat nem kiirtani akart hanem halálra dolgoztatni -pontosan a szolganép kifejezést használta ránk!
Szóval miért is isteníted? talán nem magyar vagy?
09:13
A sorok között, édes fiam, a sorok között. Jah, és nézz utána a szarkazmus fogalmának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!