Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitler új megvilágításban....

Hitler új megvilágításban. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

A Jobbik lapja nagyon szép és megható, már-már Wass Albert művészi magasságait súroló novellát közölt a Führerről, melyből kiderül, hogy a béke és szeretet nagykövete volt. Nem vette volna lelkére, ha egy atomfegyver sok millió ártatlan ember halálát okozná:

[link]

Én nagyon meghatódtam, és elgondolkodtam azon, hogy egy posztumusz Nobel-díjat megérdemelne, de akár a boldoggá avatását is lehetne kezdeményezni Vatikánban. Nektek is tetszik?

2011. dec. 21. 14:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
71%
Heisenberg-ék képesek lettek volna az atombomba előállítására, de nem akarták megcsinálni. Tellerék is egy mókás sztori miatt vehették át Feynmannéktól a kutatást az egyesült államokban. Németországi kémek jelentették, hogy a németek képesek atomot csinálni, de nem fognak. A usa vezetői csak a mondat első felét fogták.
2011. dec. 21. 15:39
 12/33 anonim ***** válasza:
30%
Őt természetesen lehet.
2011. dec. 21. 15:46
 13/33 anonim ***** válasza:
56%

Az amerikaiak az atombomba vonatkozásában nem annyira Hitlertől féltek. Mire belátható, tervezhető állapotra került, Európában a háború lényegében eldőlt. És azt tudták az USA-ban is, hogy előttük nincs senki, csak mögöttük. Itt volt 2 érdekelt szövetséges is.

Viszont Japán ellen lényegében egyedül voltak, a másik kettő nagyon csak szavakban volt a harc mellett. A kérdés az volt, hosszabb atombombamentes, vagy rövidebb atombombás változat legyen. Az utóbbinál döntöttek.

A Jobbikra és Hitlerre nem érdemes szót vesztegetni. Az előbbi üzemszerűen hazudik, az utóbbi múlt.

2011. dec. 21. 15:48
 14/33 anonim ***** válasza:
27%
Látom nagyon elvagy tévedve.
2011. dec. 21. 15:49
 15/33 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon megható történet volt, majdnem elsírtam magam.

Jól mutatja, hogy Adolf milyen emberszerető volt, nem akart milliókat megölni, kivéve ha zsidókról van szó :)

2011. dec. 21. 15:59
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
Kedves kérdező, tudod, hogy a Mein Kampf -ban hogyan vélekedik és miként, milyen minőségben jelöli meg a magyar népet és milyen jövőt szán neki Hitler?
2011. dec. 21. 20:34
 17/33 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, tudod, hogy a Mein Kampf -ban hogyan vélekedik és miként, milyen minőségben jelöli meg a magyar népet és milyen jövőt szán neki Hitler?"

Tudom. A szlávokkal egyetemben undorodik tőlünk, magyaroktól.

2011. dec. 21. 22:49
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

# 1/18

többek közt a világ legpusztítóbb háborúját,Európa vészesen csökkenő lakosságát,Európa elkorcsosodását és többek közt Európa hatalmi szerepének végét...

# 4/18

Kommunista ideológia 4X több embert ölt meg!!!

Ez a cikk meg szánalom már az h Kuruc infós az árulkodik.

2011. dec. 22. 03:21
 19/33 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező:

Igen, minket magyarokat nem kiirtani akart hanem halálra dolgoztatni -pontosan a szolganép kifejezést használta ránk!

Szóval miért is isteníted? talán nem magyar vagy?

2011. dec. 22. 09:13
 20/33 anonim ***** válasza:

09:13

A sorok között, édes fiam, a sorok között. Jah, és nézz utána a szarkazmus fogalmának.

2011. dec. 22. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!