Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ugy altalaban az anyaorszagi...

Ugy altalaban az anyaorszagi magyaroknak van fogalmuk arrol mit jelent hatarokon kivul kisebbsegben elni n?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de mit akarsz a kérdéssel? Sajnáltatni magad?
2011. nov. 25. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom nincs. Azt tudom, amit elmeséltek azok az ismerőseim, barátaim, akik a határon túlról jöttek. Őszintén egyáltalán nem érzem, hogy annyival rosszabb lenne most határon túli, mint határon belüli magyarnak lenni.

Különben akikkel beszéltem, ők egyszerűen megtették azt a lépést, hogy beköltöztek Magyarországra.

2011. nov. 25. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

Úgy általában nincs róla fogalmuk.(a többséget szerintem nem is nagyon érdekli) Manapság más gondjuk is van az embereknek itthon.

Megfordítva a kérdést, a határontúli magyaroknak van fogalmuk róla milyen lehet az anyaországban élni?

Mert - bár biztos nem vagyok benne és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ilyet mondok - lehet, hogy ők a szerencsésebbek.

2011. nov. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!