Szembenézni a magyaroknak jövővel, vajon ma sokkal bátrabb dolog, mint hinni az illúzióban, hogy van jövőjük?
Ezt küldöm nektek!!
A gomb
Ahogy ott álok a világ legszélén,
a két semmi között a hosszú penge élén.
Ahogy érzem hogy vágja a lágy húsom,
csak suttogom, mormolom, hogy egyszer még megnyomom.
Elképzelem hogy az a hatalmas gomba,
a földet lassan teljesen körbe fonja.
Remegve a kezemmel csak tapogatom,
csak suttogom, mormolom, hogy egyszer még megnyomom.
Nem gondolok sem a jövőre sem a múltra,
mert ez a gondolat csak feszesebbre húzna.
Mindkét kezemmel szilárdan megfogom,
és szikár remegő ujjakkal, a gombot megnyomom.
sziasztok.
nagyon tetszik a vers én nagyon igaza van az utolsonak is.igazi spirituális mondatok ezek.
amugy a kérdésre anyit mondhatok hogy a válasz mindig adott csak a kérdéseket kell jol fel tenni.
azt hisszük föleg a szkeptikusok hogy már pedig nincs mindenre válasz.tudom ez hülyén hangzik pedig de.
ha a magyarok jövöjéröl akarsz tudni akkor inkább adok címeket ami után kersgély mert én ugysem tudnám vissza adni és amugyis megmarad a lehetöséged hogy szelektálj belöle amit csak akarsz.
a jövö nem feltétlenül kell ugy lennie hogy az meg van irva,mert az csak akkor igaz ha az ember nem változik.
de mivel mindig minden változik igy a jövö is csak a mult marad a régi:D
és akkor mondanám is nyirkai joslat ,baba vanga, nostredamus, Siener van Rensburg (egy dél afrikai jós),
Alois Irlmaier(egy német jós).
szerintem ennyi elég is lessz hogy ne keljen ezt a kérdést eggyenlöre még feltenned.
röviden elég szar a hejzet de a végén mindig happy end:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!