Tényleg van egyáltalán terrorizmus?
Van, bár rettenetesen túllihegett téma. Az egyik kedvenc példám, hogy az USA-ban közlekedési balesetben havonta halnak meg annyian, mint a WTC-merényletekben 2001. szept. 11-én. Na most lehet tippelni, hogy az USA-ban mennyi pénzt fordítanak a "terrorizmus elleni harcra" és mennyit értelmesebb célokra, az egészségügytől a közlekedésig. A világ kicsit előrébb tartana, ha mondjuk a "terrorizmus elleni harcra" kidobott pénzek felét inkább a rákkutatásra vagy az Alzheimer-kór kutatására adták volna ki.
"2011 szeptember 1 óta semmi,de az ég világon semmi nem volt európában"
Madrid, London, Oslo. Szóval ebben tévedsz.
"lényegében szerintem sehol máshol nincsenek jelen"
Magyarországon volt a 90-es években 2 terrorcselekmény (az egyik a reptérre vezető úton, a másik a parlamentnél), meg talán még több is, csak nem jut az eszembe.
Szóval a jelenség létezik, de nem annyira fontos, mint amilyennek beállítják.
A Csecsenek miért nem lehetnek terroristák?
London, 2005 július.
2004 Madrid - 191 halott, 1800 sérült
2005 London - 56 halott, 700 sérült
Ez a kettő sikerült, és még sok van, amit meghiusítottak. Ezek után a kérdésed kapásból értelmetlen...
"Ezek után a kérdésed kapásból értelmetlen..."
Nem az, mert nem biztos, hogy azok a felelősek, akikre ráfogták.
Szerintem sem létezik. Egy elmelet szerint az osszes terrorcselekmenyt a CIA hajtotta végre, és arra szolgal, hogy az emberek féljenek, es mert felnek, a terrorizmus elleni harcot tamogatando egyre tobb jogukrol mondjanak le (pl. ma za USA-ban kommandosokkal rajt lehet utni és be lehet vinni barkit, akire barki azt mondja, hogy terrorista!
Emiatt engedik majd az emberek bevezetni a bőr alá ültetett chipet is, stb... És egy szép kis fasiszta diktaturat hoznak majd letre az uralmon levo pszichopatak.
Mert a vilagot mar regesreg pszichopaták kormányozzák.
Nincs. Mi érdek fűzne ehhez bárkit is?
Ha ezen elgondolkodsz megérted azt is miért nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!