Mit szóltok ehhez liberális feminista barátaim? (Kihangsúlyozva, hogy "liberális"! )
Magyarország: 165./112.
Málta: 165./48.
Lengyelország:165./35.
Írország: 165./22.
Nem fűzök kommentárt. Mindenki döntse el, hogy mit akarok, miért írtam ki a kérdést így... Vigyázat, cseles vagyok, és provokatív...
"elvakult magzatjogvédők, akiknek egy félcentis sejtcsomó fontosabb, mint én..."
Tudod Te is félcentis "sejtcsomó"-ként kezdted... Amelyik NEM része a nő testének. És "sejtcsomó"-ként is ugyanaz voltál, mint most... Mellesleg egy 8-10 hetes magzat, de már a hat hetes sem sejtcsomó, már nekik is ver a szívük, mérhetőek az agyhullámaik, és fájdalmat is éreznek. Ezek tények, semmi közük a valláshoz.
"Na akkor most mi van? Mit szerettél volna mondani ezzel az idióta összefüggéssel? Szerinted mennyiben befolyásolja az abortuszok mennyisége a nők politikai, egészségügyi, gazdasági, iskolázottsági helyzetét? Kétlem, hogy ez a 6 darab ország azért van az első 10-ben, mert legális náluk az abortusz, ahogy azt is kétlem, hogy a példáid azért vannak az első harmadban, mert náluk tilos."
Pont ezt akartam. Hogy nem ez a lényeges.
"Szerintem mindig is tiltva volt."
- Spanyolországban voltak időszakok, mikor legális volt. Azonban Franco alatt keményen megbüntették az ilyenekkel kísérletezőket, ezzel a közvéleményt a liberalizmus mellé állítva.
"Ebben én nem vagyok biztos, különben is csak nemrég legalizáltak."- hát ja, csak 25 éve. Az új, 2010-es törvény szerint pedig 16 éves kortól anonim módon is kérhető az abortusz, a 12. hétig, veszély esetén pedig a 22. hétig is.
Egyébként a spanyolok egy elég sötét korszakként tekintenek Franco éveire. Minden ami hozzá kapcsolódik, az a spanyolok szemében rossz. Franco az idióta katolikus törvényeivel lényegében elősegítette a "holland-típusú" liberalizmust Spanyolországban. A vallásos spanyolok közül is csak 57% utasítja el a 2010-es törvényt.
Ugyanígy állnak a melegekhez is. Főleg a fiatalabbak, lényegében kiközösítik a homofóbokat. Köszönhetően Franco konzervatív ámokfutásának.
"- Spanyolországban voltak időszakok, mikor legális volt."
Mikor pontosan? Elvégre nálunk is volt Ratkó előtt is legális. Néhány évig... 1945 előtt SOHA.
"Azonban Franco alatt keményen megbüntették az ilyenekkel kísérletezőket, ezzel a közvéleményt a liberalizmus mellé állítva."
Keményen büntetni szerintem is elsősorban az orvost, vagy egyéb személyt kell, aki megcsinálja. A nőt enyhébben, azért ő valahol legtöbbször áldozat is(Sokszor a férfi viszi bele, akit ezért szintén büntetni kéne.), de azért ő se csak ártatlan bárányka. Elvégre végül is mégis ő dönt úgy, hogy megöleti gyermekét.
"hát ja, csak 25 éve. Az új, 2010-es törvény szerint pedig 16 éves kortól anonim módon is kérhető az abortusz, a 12. hétig, veszély esetén pedig a 22. hétig is."
"Az előző, 1985-ben elfogadott törvény rendkívül szigorú korlátokat szabott az abortusz elvégzésére, és elméletileg lehetővé tette börtönbüntetés kiszabását a jogszabályt megsértő nők esetében."
Szerintem 1985 igen csak Franco után volt már... Ez egyébként egy 2010-es cikk... 25 éve az esetek töredékét kitevő KIVÉTELES esetekben legalizálták,gondolom kb. mint most Lengyelországban. Nem pedig a nő csak úgy gondolja, hogy nem kell neki, és elveteti.
"Egyébként a spanyolok egy elég sötét korszakként tekintenek Franco éveire. Minden ami hozzá kapcsolódik, az a spanyolok szemében rossz."
Pont ez a baj nálunk is. Össze van mosva az emberek tudatában Ratkó, meg az abortusztilalom. Pedig az abortusztilalom nem Ratkóék ötlete volt.
"Franco az idióta katolikus törvényeivel lényegében elősegítette a "holland-típusú" liberalizmust Spanyolországban. A vallásos spanyolok közül is csak 57% utasítja el a 2010-es törvényt."
Nem egészen értem, hogy mégis miféle keresztény, aki szerint nem bűn embert ölni, ezt hagyjuk is.
Azért szép számmal vannak ellenzők. Persze. Van olyan is, aki nem, de ott talán még mindig a többség ellenzi. De emberi jogi kérdéseket különben sem lehet pusztán többségi alapon eldönteni, például ha többség ki akarná irtani a cigányokat, attól az még emberi jogsértés maradna.
"Ugyanígy állnak a melegekhez is. Főleg a fiatalabbak, lényegében kiközösítik a homofóbokat. Köszönhetően Franco konzervatív ámokfutásának."
A meleg meg az abortáló nőket ne keverjük már össze. A melegek amíg nem botrányos módon vonulgatnak, senki jogait nem sértik.
"Mikor pontosan?"
1936 és '39 között, az anarchista területeken.
Nem olvastam el mindent amit írtatok, de minek hangsúlyoztad ki a liberálist? Én nem vagyok liberális, mégis feminista vagyok.
"liberális zsidó kását"
Eléggé primitív lehetsz, ha eddig jut el az agyad...
Meg nálatok majdnem olyan erkölcsök vannak, mint muszliméknál, egyedül a nő nincs bebugyolálva?
De felőlem kereshetsz magadnak "igazi" nőt, ha neked nem tetszik a "zsidó liberális" (amúgy a konzervatívabb zsidók szerint is elfajultak a nők, nem csak a kőkeresztények és a radikális muszlimok vannak ezen a véleményen), de engem légyszi hagyj ki belőle, nem rabszolgát keresek magamnak a konyhába, én speciel szeretek főzni férfi létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!