Mit szóltok ehhez liberális feminista barátaim? (Kihangsúlyozva, hogy "liberális"! )
Magyarország: 165./112.
Málta: 165./48.
Lengyelország:165./35.
Írország: 165./22.
Nem fűzök kommentárt. Mindenki döntse el, hogy mit akarok, miért írtam ki a kérdést így... Vigyázat, cseles vagyok, és provokatív...
"te nem vagy normális"
És az normális, aki abban látja a nők jólétét, és jogait, hogy gyilkolászhassanak?
Jézusom.
Na pont ez történik ha egy nő egy logikai fejtvényt ad ki:D
"kérdező te gondolom nő vagy. TE vagy a magyarázat a nők lenézésre. Ez régóta így van, ösztönös, kár ez ellen harcolni."
Senki nem néz le senkit. Én mindössze arra hívtam fel a figyelmet, hogy míg Magyarország a szabad gyilkolászás önrendelkezés címen törvényével az utolsó harmadban van , az említett országok mind a legjobb harmadban. Akkor hova is akarnak tartozni Spronz Júliáék, meg társai? Hány magyar nő élne inkább Írországban, és hány ír nő Magyarországon?
ja hogy az abortuszról van szó...
Így van kérdező, egy nőt megerőszakolnak akkor had szülje meg a gyereket nem?
Vagy a gyerek eleve genetikus halálos betegséggel születne.
Vagy egy 14 éves kiscsaj véletlenül teherbe esik el van cseszve az egész élete.
Vagy legyen rengeteg illegális és veszélyes abortusz?
Vagy legyen még sokkal több kukába dobott csecsemő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!